Date companie
 
 
 
 

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat cã Pasajul Pipera va fi deschis circulatiei in cateva zile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : circulatie, Oprescu, santier, pasajul, pipera
 

Calvarul soferilor din zona de nord-est a Capitalei s-ar putea termina în câteva zile. Asta in cazul in care cel de-al saselea termen de finalizare a Pasajului Pipera, anuntat de primarul general Sorin Oprescu, va fi respectat. Edilul sef al Capitalei a facut anuntul in timpul vizitei de lucru facuta marti pe santierul Pasajului Pipera.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "Cateva zile! Sãptãmâna aceasta? Cateva zile!"

Lucrarea care are ca scop decongestionarea întregii zone, inclusiv bulevardul Barbu Vãcãrescu si Calea Floreasca, trebuia inauguratã încã din toamna anului trecut.

VOX "- De cat timp stati in coloana? - De 20 de minute. Ieri am facut chiar o ora din Baneasa pana in Pipera."

VOX "E superb, supertare! Faci o ora intr-un kilometru."

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "Acest pod a tinut un an si jumatate. Imi pare rau, dar nu e mult pentru poduri si cladiri care au ramas nefacute 9-10 ani de zile."

Vizita pe santier a primarului general al Capitalei i-a bagat in priza pe muncitori inca de dimineata. In febra pregatirilor de inspectie, muncitorii au montat pe dos un semn de circulatie.

AMBIANTA "Bãi! Dã porcãria aia jos!"

Pasajul Pipera trebuia dat in folosinta inca din toamna anului trecut. Pasajul în sine este finalizat, însã lucrarile privind amenajãrile de la sol continua. Odatã inaugurat, pasajul va putea prelua un flux de 48 de mii de masini, zilnic« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2