Date companie
 
 
 
 

Primarul Cătălin Cherecheș și deputatul Octavian Bot, propuși pentru excludere din PNL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : PDL, pnl, antonescu, preda, voinescu, excludere, chereches, Chiliman, propuneri, tariceanu, bot
 

A început sezonul excluderilor de partid! Primarul orașului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, și deputatul Octavian Bot au fost propuși pentru excludere din PNL. Biroul Politic Central a validat propunerile privind excluderea celor doi, dar decizia finală o va lua Delegația Permanentă a partidului.

CRIN ANTONESCU, președinte PNL "S-au făcut două propuneri de excludere, a primarului Cătălin Cherecheș de la Baia Mare – propunere făcută de Biroul Județean Maramureș – și excluderea domnului Octavian Bot, făcută de președintele organizației Bihor, Cornel Popa."

Seria excluderilor nu se oprtește aici! Crin Antonescu a propus convocarea unui congres extraordinar, in februarie, la care sa se decida cine ramane in partid: el sau Andrei Chiliman!

CRIN ANTONESCU, președinte PNL "Nu se poate însă, asta-i clar, să rămânem în același partid și eu și domnul Chiliman, pentru că, din două, una: fie congresul hotărăște că a transformat un partid pro-occidental de 20 de ani, într-un partid exsovietic, și atunci, fie plec, fie domnul Chiliman este un om care lovește în mod trădător în acest partid."

Comentând situația din PNL, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat că au fost momente în care s-a simtiț umilit.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, fost președinte PNL "Eu nu pot să accept până la atitudinea unora dintre colegi, care mă umilește. Acest lucru nu-l pot accepta și de câte ori voi simți că mă simt în această postură, atunci îmi rezerv dreptul să reacționez."

Sindromul excluderilor ar putea lovi, însă, și PDL! Prim-vicepreședintele partidului, Cezar Preda îl acuză pe Sever Voinescu de trădare și susține că trebuie dat afară din partid. Preda îl acuză pe Voinescu de faptul că, în campania electorală, a susținut candidatura fostului deputat PDL, Maria Stavrositu, chiar și după ce aceasta a decis să candideze din partea PP-DD.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2