Date companie
 
 
 
 

Primarul Clujului a participat la o bătaie cu perne, în centrul orașului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sedinta, cluj, proiect, bataie, boc, primarie, consilieri, locali, doarme, perne
 

Situație inedită, La Cluj! Primarul Emil Boc a convocat consilierii locali la o ședință în miez de noapte. Întrunirea a avut loc în cadrul proiectului "Cluj Never Sleeps 2013". Înainte de a ajunge la primărie primarul Clujului a participat la o bătaie cu perne, pe o stradă din centrul orașului.

EMIL BOC, primar, Cluj-Napoca "Mi-am amintit de vremurile din studenție, când bătăile cu perne erau la modă, și din vremurile de liceu."

După bătaia cu perne primarul a mers la ședința Consiliului Local.

EMIL BOC, primar, Cluj-Napoca "Doamnelor și domnilor consilieri, distinsă audiență! Bună dimineața! E prima data când spun, la o ședință de consiliul local, "bună dimineața", și vreau să vă mulțumesc sincer, pentru faptul că ați răspuns invitației."

Din cei 27 de consilieri locali, doar doi au lipsit de la ședința din miez de noapte. Aleșii au discutat despre un parteneriat cu organizațiile non-guvermentale, care au ajutat Clujul să devină capitală a tineretului și au acordat titlului de cetățean de onoare Flaviei Mihalcea, o localnică premiată în anul 2009 de Barack Obama. Consilierii nu scăpat ocazia de a lansa mici ironii la adresa primarului Boc.

GIACOMO DREONI, consilier local, Cluj-Napoca "Mi se pare normal, dar o singură chestie cred că domnul Emil Boc, obișnuit să lucreze noaptea de când a fost prim-ministru și datorită faptului că lucra noaptea, ne trezea dimineața când ne tăia salariile, ne trezea dimineața când ne tăia pensiile și, în altă dimineață, când ne-a ridicat TVA-ul.”

Tot în cadrul proiectului "Clujul nu doarme niciodată", o stradă din centrul orașului a fost amenajată cu gazon natural.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2