Date companie
 
 
 
 

Primarul din Valea Doftanei, acuzat de furt din bani publici, deturnare de fonduri și licitații trucate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furt, fonduri, bani, plangeri, primar, valea, acuzat, parchet, prefectura, publici, licitatii, trucate, deturnare, doftanei
 

Acuzații grave, la adresa primarului comunei Valea Doftanei, din județul Prahova! Consilierii locali și sătenii îl acuză pe primar de furt din bani publici, deturnare de fonduri europene și licitații trucate. Oamenii îi reproșează edilului că nu supune votului prin consiliul local toate lucrările și că fură din materialele de construcții destinate asfaltării străzilor din comună.

VOX  "Marea majoritate a hotărârilor comunei sunt modificate, ne aduce procesul verbal la o lună, când ni-l aduce, e altul decât ce am votat, și, practic, rămâne ăla. Am aprobat modernizarea unor străzi cu beton armat și s-au făcut asfaltări mai înguste, cu asfalt mai ieftin. Toate sunt ilegale."

Și asta nu e tot. Sătenii care au vrut să concesioneze pășunile, spun că nu au putut pentru că primarul a măsluit licitațiile terenurilor, iar acum pășunile au ajuns la rudele acestuia.

ION POSTOLACHE, președinte, Asociația Crescătorilor de Animale "Deci avem pășuni, sunt închiriate ilegal, toate și nimeni n-a luat o măsură. Noi am făcut apel către toate instituțiile statului."

Oamenii spun că sunt nevoiți să-și ducă oile la păscut prin gunoaie, ca să nu le vadă murind de foame.

VOX"- Ați început să tăiați din oi? - Păi, le tăiem toate, că nu avem pășuni. Cei care au luat pășuni nu au animale și, care avem animale, le ținem pe prundul gârlei."

Primarul a fost de negăsit! Oamenii din Valea Doftanei sunt, însă, hotărâți să nu lase lucrurile așa. Ei au înaintat plângeri la Parchet și la Prefectură.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2