Date companie
 
 
 
 

Primarul Emil Boc a salvat un om care amenința că se sinucide

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : boc, dosar, primar, casa, sociala, locuinta, sinucigas, acoperis, abuziv, emil, ocupat, audienta
 

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a convins un bãrbat sã renunțe la intențiile sinucigașe. Omul a urcat, marți-seară, pe acoperișul unei case și a amenințat cã se aruncã în gol, disperat că trebuie să evacueze locuința ocupată abuziv. Bãrbatul a strigat mai bine de douã ore să vină primarul ca să-l ajute, altfel se aruncă de pe casă. Solicitarea a avut ecou! Edilul Clujului a venit sã discute cu el și l-a convins sã coboare de pe acoperiș.

AMBIANȚÃ "- Uite aici sunt, te aștept. Uite te așteptãm jos, haide sã povestim, bine? Haide, aici, bine?! Te rog sã vii sã povestim! Te aștept sã mergem la Primãrie sau unde vrei tu. - Vã rog, domn' primar, îmi dau viața! - Eu te aștept aici sã vii."

Bãrbatul care a amenințat cã se aruncã de pe clãdire locuiește abuziv, de mai bine de opt ani, într-un imobil care a fost retrocedat foștilor proprietari. Pe 22 aprilie el ar urma sã fie evacuat. Gestul lui disperat i-a permis, totuși, o audiență specială la primarul Emil Boc.

AMBIANȚĂ "- Sã trãiți, dom' primar! Toatã stima și respectul! - Hai, sã mergem, sã povestim la primãrie. - Acum, proprietarul vine pe mine, nu mai am ce face. A zis: "În 22 te scot, nu mai am ce face!" Am fost întribunal, in instanță."

Omul a discutat timp de 30 de minute cu primarul, despre situația sa și despre o soluție de ieșire din impas.

EMIL BOC, primar, Cluj-Napoca "Am identificat o soluție provizorie, în urma discuției cu proprietarul și cu dministratorul clãdirii, astfel încât sã mai poatã sta câteva zile."

Primãria va analiza în zilele urmãtoare dosarul depus de clujan, pentru a obține o locuință socială. Bãrbatul nu este la prima tentativã de sinucidere. În trecut, el a amenințat cã se aruncã de pe o bisericã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2