Date companie
 
 
 
 

Primarul general, Sorin Oprescu, vrea să dea în judecată conducerea RADET

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, plangere, primar, Oprescu, RADET, penala
 

Edilul-șef al Capitalei a anunțat că va face plângere penală împotriva conducerii RADET. Oprescu acuză instituția că nu ar fi întocmit execuțiile bugetare conform legii și că, în ultimii ani, nu a declarat cheltuielile. Mai mult, primarul general spune că Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice din Bucuresti va intra în insolvență în cel mult doua luni, din cauza datoriilor istorice de 500 de milioane de lei și a penalităților de peste 800 de milioane, pe care RADET le are la Elcen.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "- Adică banii se duc în alte conturi si atunci, în fața evidenței, am procedat dupa lege. - Despre ce sume vorbim? - De-abia acum le calculeaza, om vedea. Am sa adresez o plângere penala pentru acest motiv."

Primarul general a spus că nu mai vrea să plătească nici un ban nemuncit către Curtea de Conturi, din cauza deturnării de fonduri de la RADET. In plus, Oprescu a precizat că din toamna anului trecut nu a mai plătit datoriile istorice către Electrocentrale București, dar a achitat facturile la zi. Edilul-sef i-a asigurat pe bucureșteni că nu vor avea probleme cu căldura în această iarnă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2