Date companie
 
 
 
 

Primarul Gheorgh Nichita, acuzat de fosta amantă că o teroriza

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : iasi, acuzatii, primar, moartea, nichita, nevasta, adina, samson, gelos, amenintata
 

Telenovela de amor cu năbădăi a primarului Gheorghe Nichita continuă! Adina Samson, fosta amantă a edilului orașului Iași, pe care acesta o spiona cu ajutorul politistilor locali, îi aduce acuzații grave. Femeia în vârstă de 33 de ani, șefa unui serviciu din primărie, susține că susține că timp de două luni a fost bătută și amenințată cu moartea de către Nichita și că are înregistrări care dovedesc aceste acuzații.

ADINA SAMSON, fosta iubită a primarului "- Timp de două luni de zile m-a urmărit, m-a amenințat. M-a amenințat că mă distruge și că acesta va fi singurul lui scop în viață. - Cât ați fost împreună? - Câțiva ani. - V-a lovit? - Da, m-a lovit. Voi da în judecată Poliția Locală, pe dumnealui și anumite persoane care au fost complici. Sunt înregistrări cu unele persoane care confirmă cele spuse. Voi face publice aceste înregistrări."

Adina Samson susține că primarul Gheorghe Nichita era gelos și că a cerut-o de mai multe ori de nevastă.

ADINA SAMSON, fosta iubită a primarului "- I-am spus că ne vedem la tribunal și mi-a spus că ne vedem la starea civilă. - Ce v-a promis dacă acceptați cererea? - Un apartament, că o să-mi dea apartament de serviciu și o să îmi facă diferite afaceri."

Fostul iubit și-a luat luni o zi de concediu, iar marți s-a prezentat la Primăria Iași. El a refuzat să comenteze declarația femeii.

GHEORGHE NICHITA, primar, Iași "Sunt într-o fază în care efectiv nu pot să vorbesc. Ancheta trebuie să își ducă rolul mai departe. Știu să respect regulile și vreau să respect regulile."

Primarul Gheorghe Nichita, a recunoscut in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti ca este extrem de gelos, iar pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru Adina Samson iese din limitele normalului. Acesta este și motivul pentru care a apelat la sprijinul unui psiholog. Obligați să asiste la povestea de amor cu accente de telenovelă sudamericană în care edilul orașului joacă rolul principal, ieșenii sunt șocați de ceea ce li se dezvăluie.

VOX "Ne-a făcut de rușine. Ar fi foarte bine să-și dea demisia! Să plece din oraș! Nu merită să-l mai avem prin mijlocul nostru."

VOX "De unde a luat bani? Trebuia din banii lui! Când face din banii lui, poate să vorbească și pe dracu! Un detectiv particular, să-l plătească cât vrea."

Acum, edilul Iașului este cercetat sub control judiciar de abuz în serviciu, alături de șeful Politiei Locale, Liviu Hliboceanu și de adjunctul său, Ștefan Avarvarei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2