Date companie
 
 
 
 

Primarul interimar din Jilava, Gheorghe Brotea, a fost gãsit spânzurat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, primar, inchisoare, spanzurat, jilava, edil, interimar, brotea, mladin
 

Dramă în localitatea Jilava! Primarul interimar, Gheorghe Brotea, a fost gãsit spînzurat, în curtea casei sale. Sinucigașul nu a lăsat niciun bilet de adio, ci o serie de speculații cu privire la motivul pentru care și-ar fi putut pune capăt zilelor.

VOX "Acasã avea o familie, chiar un exemplu. Era puțin mai nervos pentru cã nu putea sã facã fațã, nu putea sã descurce niște lucruri. "

VOX "Ce putea sã fure în douã luni? Presiuni! I-au amenințat familia."

Gheorghe Brotea îi ținea locul lui Adrian Maladin, edilul aflat după gratii, pentru fapte de corupție. Unii localnici susțin cã presiunile veneau chiar din închisoare, de la Mladin. Potrivit acestora, el s-ar fi folosit de anumiți funcționari din Primărie, pentru a pune presiune pe înlocuitorul sãu.

ANCA ANDREI, procuror "S-a sesizat prin apelul de urgență 112 că un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit spanzurat."

Parchetul de pe lângã Tribunalul Ilfov a deschis o anchetã în acest caz. Mai multe persoane urmează să fie audiate, printre care și angajați din Primãrie. De asemenea, anchetatorii așteaptă rezultatul necropsiei, pentru a stabili cu certitudine dacă este vorba de o sinucidere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2