Date companie
 
 
 
 

Prinsă cu alcoolemie record

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Mai 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : record, alcoolemie
 

Caz grav la Iași! O femeie de 63 de ani a ajuns în stare critică la spitalul Sfântul Ioan. Aceasta avea o alcoolemie record de 7,55 la mie.

AMBIANȚĂ

Femeia a fost găsită pe stradă de un taximetrist care a transportat-o de urgență la spital. Ea a devenit agresivă iar medicii de la urgențe s-au ales cu vânătăi pâna au liniștit-o pe femeia beată. Tot medicii mai spun că acest caz nu este singular și că zilnic se confruntă cu pacienți băuți și violenți. Femeia a avut cea mai mare alcoolemie înregistrată pâna acum în România. Ea a rămas în continuare internată la spital sub supravegherea medicilor.

 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mario Iorgulescu era băut și drogat, când a provocat accidentul mortal ( 12 Septembrie 2019 )

  Au fost anunțate primele rezultate ale analizelor lui Mario Iorgulescu. Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal ar fi consumat droguri, după cum reiese din raportul furnizat de medicii legiști. Conform raportului I.N.M.L., Mario...

 • Trafic record de pasageri în 2017, pe aeroporturile din Otopeni și Băneasa ( 9 Ianuarie 2018 )

  Trafic record pe aeroporturile Capitalei! Compania Națională Aeroporturi București, care administrează Aeroportul Henri Coandă și Aeroportul Băneasa, a înregistrat anul trecut un număr record de aproape 13 milioane de pasageri.

 • Producții record la porumb în județul Ialomița ( 17 Septembrie 2017 )

  În acest an s-au făcut producții record la porumb! Dacă în Vestul țării, culturile au fost afectate de secetă, în Bărăgan, fermierii vor strânge în aceasta toamnă în hambare o recoltă care a depășit cu mult așteptarile. Chiar și pe suprafețele neirigate, producția este aproape dublă față de anul trecut.

 • Dividende record distribuite de companiile din România ( 1 August 2017 )

  Companiile din România au distribuit în acest an dividende de 43 miliarde lei din profitul pe 2016. Nivelul este unul record, fiind echivalent cu valoarea distribuită în precedenții șapte ani la un loc.

 • 1 000 de vieți salvate ( 25 Mai 2017 )

  Record medical! În cadrul Institutului Clinic Fundeni au fost realizate 1.000 de transplanturi cu celule stem. Ultima operație de acest fel a fost efectuată anul acesta, pe 7 aprilie. 1.000 de oameni, care sufereau de leucemie sau alte boli grave ale țesutului sanguin ori ale sistemului imunitar, au primit o șansă la viață în ultimii 16 ani, în cadrul unității medicale. Dragoș Filipescu este unul dintre pacienții care au primit o viață nouă, după ce s-a chinuit mai bine de o lună prin sălile de operație.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2