Date companie
 
 
 
 

Prințul Charles, în vacanță la conacul din Valea Zălanului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, vacanta, valea, fundatia, printul, charles, margareta, conac, zalanului, cosit, wales
 

Prințul Charles se bucură de vacanța în România! Moștenitorul coroanei britanice se află la Valea Zălanului, în județul Covasna. Aici, Prințul are un conac vechi, pe care l-a restaurat. Acesta este deschis turiștilor, cu excepția perioadei în care proprietarul se află în România. Este considerată una cele mai frumoase proprietăți din lume, fiind menționată în prestigioasa revistă americană ”Vanity Fair”. Sătenii din Valea Zălanului l-au întâmpinat pe ilustrul lor consătean cu bucurie și l-au invitat la un concurs de cosit. Înainte de concurs, prințul s-a plimbat prin pădure, însoțit de vechiul sau prieten, contele Kalnoky. Cosașii din Valea Zălanului și-au arătat îndemânarea pe pajistea din apropierea casei prințului Charles. Cosașii au adus cu ei și coșuri încărcate cu bunătăți.

AMBIANȚĂ "Slănina, brânză, ceapă roșie. Așa se mănânca la coasă. Îi dăm și dânsului numai dacă lucrează. Cine nu lucrează, nu mănâncă!"

VOX "La om, când începe să cosească, prima dată un pahar de țuică care e tare, după aia slănină, ceapă verde și pâine de acasă."

După concurs, cosașii au fost invitați la masă întinsă în curtea conacului princiar. După-amiază, Prințul Charles a avut un oaspete de seamă în persoana principesei Margareta. Potrivit unui comunicat al Fundației Prințul de Wales, astăzi, Prințul Charles și-a lansat propria fundație în Romania. Fundația Prințul de Wales este o organizație caritabilă cu scop educativ, ce urmărește să sprijine păstrarea patrimoniului, agricultura și dezvoltarea durabilă în România.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2