Date companie
 
 
 
 

Printul Paul si printesa Lia petrec sarbatorile de iarna in Bucuresti

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sarbatori, revelion, printesa, carol, printul, paul, lia, ferdinand
 

Printul Paul de Romania si printesa Lia au petrecut noaptea dintre ani împreuna, în Bucuresti, la un restaurant de lux. În prima zi a anului, au preferat sa stea acasa, în sufragerie, cu micutul Carol Ferdinand. Impreuna, ei au testat jucaria preferata a micului print, trenuletul primit în dar de la nasul sau, presedintele Traian Basescu. Pentru familia princiara, sarbatorile de iarna sunt un bun prilej de a comunica cu toti cei dragi.

PRINTUL PAUL DE ROMANIA "- Câte felicitari de anul nou? -Aproape 200, dar în ianuarie o sa mai primim deci vor fi peste 300. Aici sunt cateva, de la presedintele BAsescu, ambasadorul Chinei, episcopul de Valcea, patriarhul, Albert de Monaco, semnat cu noua sotie."

De sarbatori, familia princiara a aruncat si o privire in trecut. Pentru asta, printesa Lia a agatat poze in pomul de Craciun. Printre acestea, o fotografie cu presedintele Jimmy Carter.

PRINTESA LIA "Noi am fost in Beijing si presedintele Carter era si el acolo si a fost o intalnire placuta. A fost o surpriza frumoasa."

Printesa Lia nu se vazuse cu fostul presedinte american de mai bine de 30 ani, de pe vremea cand ea lucra la Casa Alba. Printul si printesa spun ca sarbatorile nu se încheie pentru ei. Pe 11 ianuarie micutul Carol Ferdinand va împlini doi ani.

PRINTUL PAUL DE ROMANIA "Noi ne pregatim si pentru alta surpriza, pentru o receptie cu alti copii si cu el."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Conferință pe tema securității, la Universitatea ”Carol I” ( 25 Iunie 2021 )

  ”România și noua dinamică a securității internaționale”! Este genericul sub care Universitatea Națională de Apărare ”Carol I” a organizat cea de-a șasea conferință științifică internațională privind securitatea...

 • Știrile, emisiunile, si filmele difuzate, duminică, de Național TV, în topul preferințelor ( 4 Ianuarie 2021 )

  Programele Național TV, în topul preferințele telespectatorilor! Știrile, emisiunile și filmele difuzate de Național TV au înregistrat, și duminică, cifre spectaculoase de audiență. Ziua a început cu reluarea „Start Revelion"...

 • Trecerea dintre ani, marcată de un maraton muzical la Favorit TV ( 1 Ianuarie 2021 )

  Favorit TV v-a pregătit un adevărat maraton muzical, la trecerea în 2021! Gazde primitoare, grațioasa Raluca Diaconu și energicul Nicolae Datcu, alături de artiștii dumneavoastră preferați v-au făcut noaptea mai frumoasă. Margareta Clipa, Frații Advahov de la Chișinău, Theo Rose, Taraful Nelu Radu, Mihai Trăistariu sau Raoul au fost doar câțiva dintre artiștii care au asigurat distracția în noaptea dintre ani. De la orele 20.30 la 7 dimineața, timp de zece ore și jumătate ați petrecut alături de Favorit TV!

 • Crăciunul Favorit TV, în topul preferințelor ( 28 Decembrie 2020 )

  „Crăciun de poveste”, emisiunea care v-a adus în case și în suflet cele mai frumoase colinde, cântece și dansuri populare, la Favorit TV, v-a bucurat și duminică, pentru că sărbătorile continuă alături de noi! Fascinantul spectacol, adus în inima dumneavoastră de Raluca Diaconu, s-a situat în topul preferințelor iubitorilor de muzică populară autentică. Astfel, o medie de 192.000 telespectatori au urmărit programul Favorit TV, între orele 10.30 și 15.00. La orele prânzului, 312.000 de telespectatori urmăreau alături de noi un Crăciun de poveste.

 • „Start Revelion”, spectacolul special pentru noaptea dintre ani, la Național TV ( 27 Decembrie 2020 )

  Spectacol special, pe Național TV, în noaptea de Revelion! Pe 31 decembrie, la ora 22:00 se va da startul distracției cu „Start Revelion” un spectacol de televiziune total, pregătit în detaliu pentru a încânta...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2