Date companie
 
 
 
 

Priveliste de groaza, in cimitirul Straulesti

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gropi, cruci, cimitirul, straulesti, oseminte, sicrie
 

Priveliste apocaliptica, in sectorul saracilor, din cimitirului Straulesti. Osemintele raposatilor, care n-au fost identificati, stau împrastiate pe lânga gropi, iar resturi de sicrie se gasesc la tot pasul. Sectorul nevoiasilor din cimitirul Straulesti arata ca un morman de noroi, din care rasar crucile de lemn. Acolo, sicriele sunt îngropate, la doar 60-70 de centimetri adâncime.

VOX "Am constatat cu stupoare ca sunt gropi sapate pentru cei neidentificati, adusi de primarie, de I.M.L., de maxim jumatate de metru. Morminte acoperite cu doua, trei lopeti de pamant, de unde se vad si cosciugele."

Contactat telefonic, administratorul cimitirului spune ca nu stie nimic despre aceste oseminte.

prin telefon EMIL IANA, administrator, Cimitirul Straulesti "La fiecare inmormantare, osemintele raman in aceeasi groapa, se baga intr un sac raman in aceeasi groapa."

Legea prevede ca persoanele decedate sa fie inhumate la cel putin un metru si optzeci de centimetri adancime.

prin telefon EMIL IANA, administrator, Cimitirul Straulesti "Noi sapam pana aproape de mort, 60-70 de centimetri, ca sa ne fie mai usor, iar in momentul in care vin mortii, atunci facem deshumarea si bagam mortii."
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Osemintele Reginei Elena au fost repatriate ( 18 Octombrie 2019 )

  Osemintele Reginei Mamă, Elena, repatriate și reînhumate în noua Catedrală Arhiepiscopală de la Curtea de Argeș. Rămășițele reginei au fost aduse cu o aeronavă militară care a decolat, în această dimineață, de pe aeroportul din Geneva.

 • Osemintele Reginei Elena vor fi reînhumate, în necropola de la Curtea de Argeș ( 3 Septembrie 2019 )

  Rămășițele pământești ale reginei Elena, singura suverană a României înmormântată în afara țării, la cimitirul din Lausanne, vor fi repatriate. La 37 de ani de la decesul reginei Elena, principesa Margareta, Custodele Coroanei, a decis...

 • Autostrada Soarelui, plină de gropi ( 16 Martie 2019 )

  Autostrada Soarelui, transformată în autostrada gropilor! Pe o distanță de circa 30 de kilometri, Autostrada București-Constanța a devenit traseu de slalom. Covorul asfaltic s-a transformat într-un șvaițer, iar craterele pun...

 • Reparația de primăvară ( 16 Februarie 2019 )

  Nici bine nu a trecut iarna, iar multe șosele din Capitală s-au umplut de gropi! Service-urile sunt pline de mașini care necesită reparații. Articulațiile, jantele si anvelopele sunt printre cele mai afectate, spun specialiștii auto, întrucât acestea intra în contact direct cu gropile.

 • Șoferi exasperați: primăvara se numără gropile ( 2 Februarie 2019 )

  După îngheț, apar gropile! Sau cel puțin așa ne-am obișnuit în ultima perioadă. Șoferii se plâng pentru că după fiecare iarnă ajung cu mașinile în service. Astfaltul de proastă calitate sau soluțiile anti-îngheț, amestecate cu sare dată în exces, par să fie principalii vinovați pentru craterele formate în București.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2