Date companie
 
 
 
 

Probleme în trafic, în urma ninsorilor din nordul si centrul tãrii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, judete, soferi, ninge
 

Ninge abudent, în 12 județe din nordul și centrul țării! Astfel, iarna și-a făcut apariția în Prahova, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Arad, Alba, Bihor, Cluj, Brașov, Sibiu, Mureș și Harghita, iar prognozele indică amplificarea fenomenelor meteo specifice sezonului rece.

LAURENTIU DICU subcomisar Infotrafic " Cele mai mari probleme sunt pe drumurile dintre Novaci si Rânca. (...) De azi temperaturile vor continua sã scadã si va ninge în mai multe judete. (...) Existã zapadã de 5-6 centimetri pe un Drum National, în Judetul Gorj."

Odată cu apariția primilor fulgi de zăpadă, au apărut și micile probleme în trafic. Mai mulți șoferi au ajuns în șanț, iar alții s-au văzut nevoiți să tragă pe dreapta.

cms. șef LUCIAN DINIȚĂ Politia Rutieră "De azi dimineatã efectivele de politie rutierã actioneazã pentru verificarea autovehiculelor cu masã mare. La Târca, Iasi, avem un blocaj din cauza unui autotren neechipat. De azi echipajele Politiei Rutiere actioneazã în comun pentru a preveni situatiile cauzate de aparitia poleiului sau a cãderilor de zãpadã."

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu viteză redus si să-și echipeze mașinile corespunzător. În caz contrar, aceștia riscă o amendă cuprinsă între 540 și 1.400 de lei. Iarna nu a pus, însă, stăpânire, pe toată țara. Meteorologii au vești bune pentru locuitorii din regiunile sudice, acolo unde temperaturile se mențin peste valorile normale pentru această perioadă, iar ninsorile mai întârzie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Primul tronson al autostrăzii Sebeș - Turda, deschis traficului rutier ( 3 Decembrie 2020 )

  Traficul pe Autostrada A10 Sebeș - Turda, între Sebeș și Alba Iulia, s-a deschis, la șase ani de la demararea proiectului. Au fost fost dați în folosință 15 km din cei 17 incluși în acest tronson. Un balon de oxigen pentru...

 • Fostul primar Daniel Tudorache, cercetat penal pentru trafic de influență și spălare de bani ( 21 Noiembrie 2020 )

  Fostul primar al Sectorului 1 din București, Daniel Tudorache, eliberat pe cauțiune în valoare de un milion de euro și plasat sub control judiciar într-un dosar de trafic de influență și spălare de bani! Tudorache...

 • Vela: Au fost extrădate două persoane urmărite prin Interpol ( 14 August 2020 )

  Doi cetățeni care au comis infracțiuni internaționale vor fi extrădați din România în Statele Unite. Unul dintre ei era capul unei rețele de trafic de persoane care acționa în România, Mexic și Statele Unite ale Americii, a anunțat ministrul de Interne, Marcel Vela.

 • 140 de locuințe și peste 200 de curți și anexe, inundate ( 16 Iunie 2020 )

  Dezastru provocat de ploile abundente, în majoritatea județelor din țară! 140 de locuințe, peste 200 de curți și anexe gospodărești, opt instituții publice și 21 de străzi din 20 de județe au fost grav afectate de ploile torențiale din ultimele 24 de ore.

 • Șoferii fără abateri în 2019, premiați ( 21 Mai 2020 )

  Șoferii care nu au nicio abatere de la regimul rutier, în 2019, pot fi premiați, în cadrul campaniei „Șoferi de nota 10!” Este o campanie anuală a Poliției Române, în colaborare cu Asociația Green Road, inițiată...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2