Date companie
 
 
 
 

Procurorii D.I.I.C.O.T. au deschis o anchetã în cazul celor doi români uciși în Algeria

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, explozie, ucisi, procurori, romani, medico, diicot, rani, expertiza, legala, Algeria, suflu
 

Cei doi români uciși în Algeria au murit în urma rãnilor produse de suflul unor explozii. Rudele celor două victime spun că asta rezultă din necropsia făcută, marți, de medicii legiști, la Ploiești. Trupurile neînsuflețite ale celor doi ingineri, repatriate marți, au fost duse direct la IML Ploiești, pentru expertiza medico-legală. Rezultatul comunicat de legiști acreditează varianta ca românii să fi fost uciși în asaltul armatei algeriene asupra bazei In Amenas, și nicidecum să fi fost împușcați de teroriști. Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizatã și Terorism au început o anchetă, pentru a stabili în ce condiții au murit cei doi români, care lucrau pe platforma petrolierã din In Amenas.

prin telefon: NADINA SPÎNU, purtãtor de cuvânt, D.I.I.C.O.T. "Urmare a incidentelor petrecute pe teritoriul Algeriei care au dus la decesul a doi cetãțeni români, D.I.I.C.O.T. a deschis un dorsar penal privid infracțiuni la legea de combatere a terorismului."

VICTOR PONTA, premierul Romaniei "N-o sã aibã o muncã ușoarã, cã în Algeria nu-i așa ușor sã anchetezi, dar le urez succes! Îmi doresc foarte foarte mult și eu, pentru cele douã familii, sã se afle adevãrul, cum a intervenit exact decesul celor douã victime, pentru cã, evident, în acest moment nu știm aceste detalii."

Pentru aceastã anchetã, procurorii din România vor colabora cu autoritãțile din Algeria.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2