Date companie
 
 
 
 

Produse pe toate gusturile și pentru toate buzunarele, la Târgul Boierului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : muraturi, must, targul Boierului, pastrama
 

Bucureștenii și-au făcut cumpărăturile, în acest week-end, la Târgul Boierului, găzduit de Muzeul Țăranului Român! De la standuri, nu au lipsit murăturile tradiționale, pastrama și mustul. Pentru cei cu dare de mână, ofertanții au venit și cu delicatese culinare din Franța și Olanda. Trufele românești au făcut și ele deliciul gurmanzilor.

VOX vânzãtor: "Sunt în premierã aici la târg. Ca orice târg care se respectã, e un târg cu trufã. (...) Sunt o delicatesã și ea va apărea în curând ca o delicatesã româneascã."

Vox vânzãtor: "Oferim produse de mezelãrie din Franta si brânzeturi de caprâ fãcute în România, la Câmpulung, dupã o retetã frantuzeascã, jambon, costitã, o gamã de salamuri din iepure, de mistreț, toate fãcute fãrã conservanti."

VOX vânzãtor: "Alte cascavaluri ce le vedeti în spate cu verdeturi, rosii si mãsline, arpagic si usturoi, pentru toate gusturile."

Vox vânzator: "Strugurii au fost foarte dulci si mustul a iesit excelent. ªi merge vânzarea? -Merge vânzarea."

VOX vânzator: "Gogosari umpluti cu varzã, gogosari umpluti cu conopidã, ardei gras cu varzã si morcovi, varzã muratã pentru sarmale."

Vizitatorii s-au arãtat încântati de atmosfera de la târg.

VOX: "Vin de dragul târgului, nu neapărat sã cumpar, îmi place foarte mult cã de obicei este foarte mult suflet, foarte multã artã."

VOX: un cozonac foarte bun cred că mai sunt lucruri bune

Intrarea la târgul de toamnã de la Muzeul Țăranului Român a fost liberă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Târg de toamnă, în București ( 1 Septembrie 2018 )

  Toamna se numără paharele cu must și kilogramele de pastramă. Bachus a poposit și în parcul IOR din Capitală. Aici este preparat cel mai gustos must din struguri proaspeți, chiar în fața vizitatorior.

 • Gospodinele de pregătesc de aprovizionarea de toamnă ( 23 August 2015 )

  Bucureștenii nu stau în casă nici pe vremea urâtă! Gospodinele au mers în piață și au cumpărat legume pentru a le pune la murat. Oferta în această perioada este foarte bogată, iar preturile sunt destul de mici. 

 • Caltaboș de peste 50 de metri, preparat de 5 bucătari, la târgul din Parcul Herăstrău ( 8 Decembrie 2013 )

  Caltaboș de Cartea Recordurilor, preparat în Parcul Herăstrău! 5 bucătari au muncit o noapte întreagă, iar rezultatul a fost un caltaboș de peste 50 de metri, care a cântărit aproape 100 de kilograme. Pe lângă caltaboșul uriaș, la târgul de bucate tradiționale din Parcul Herăstrău s-au găsit de toate: de la pastramă, până la costiță afumată! Târgul din Parcul Herăstrău s-a încheiat duminică-seară.

 • Trei bătrâni au murit intoxicați cu vaporii emanați de fermentarea mustului din pivniță ( 27 Septembrie 2013 )

  Trei bãtrâni din localitatea buzoiană Pietroasele au murit, dupã ce au intrat rând pe rând într-un beci unde fãceau mustul. Cei trei, un cuplu din București și cumnatul lor din Ploiești, s-au intoxicat cu vaporii emanați din fermentarea mustului. Ei au coborât în beci sã verifice butoaiele, dar au început să se simtă foarte rău. Au fost gãsiți de o vecinã, dar era prea târziu. De la începutul toamnei, cinci oameni din județul Buzãu...

 • Hoții fură țuică și murături ( 20 Decembrie 2011 )

  Murăturile din Moldova și țuică din Muntenia au intrat în vizorul hotilor. La Piatra Neamt, oamenii nu pot dormi linistiti. Mai multi infractori au spart peste 20 de locuinte doar într-un cartier din oras. Zarzavaturile si alcoolul au fost la mare cautare printre spargatori. Localnicii sunt enervati mai mult de mizeria si dezordinea lasate în urmă.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2