Date companie
 
 
 
 

Profesorii au protestat la sediul Ministerului Educatiei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : minister, protest, sindicat, educatie, parinti, lideri, clasa, pregatitoare
 

Rãzboi pe toate fronturile, împotriva clasei pregãtitoare! Clasa zero e contestatã în instantã, dar si în stradã. Prima luptã a fost câstigatã de minister, dupa ce Curtea de Apel a declarat legalã clasa pregãtitoare. Totusi, pãrintii si cadrele didactice încearcã sã determine conducerea Ministerului Educatiei sã amâne clasa zero. Liderii sindicatelor din învãtãmânt au mers la ministrul Educatiei, Cãtãlin Baba, ca sã-i cearã amânarea introducerii clasei pregatitoare.

SIMION HANCESCU, presedinte, F.S.L.I. "Problema este ca România nu este pregatita sa implementeze o asemenea clasa, nu este baza materiala, nu avem cadre didactice pregatite."

GHEORGHE ISVORANU, presedinte, Federatia "Spiru Haret" "Se doreste amanarea pentru un an sau doi."

Ministrul Educatiei ii contrazice pe liderii de sindicat.

CÃTÃLIN BABA, ministrul Educatiei "Bugetul ministerului cuprinde fondurile pentru mobilier, formarea cadrelor."

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, sustine cã scopul real al protestelor sindicalistilor din Educatie este altul.

DANIEL FUNERIU, fostul ministru al Educatiei "Sindicatele din educatie la ora actuala nu protesteaza din cauza clasa pregatitoare. Protesteaza pentru ca sunt nemultumiti ca nu mai pot strange cotizatiile de sindicat direct ca sa isi fidelizeze membrii. Aceasta este ratiunea pentru care sindicatele protesteaza."

Pãrintii si cadrele didactice au anuntat ca nu vor renunta la lupta impotriva clasei pregatitoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2