Date companie
 
 
 
 

Profesorii de la Liceul de Artã din Sibiu, in greva, din cauza ca nu si-au primit salariile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii, profesori, greva, sibiu, liceul, arta
 

Greva la Liceul de Artă din Sibiu! Profesorii nu au participat la festivitatea de deschidere a anului școlar și refuzã sã intre la cursuri, din cauza cã nu si-au primit salariile de douã luni.

AMBIANȚÃ "Nu mai am bani de pâine, sincer vã spun, sã cumpãr o pâine. Nu mai avem cu ce sã ne plãtim taxele, am o grãmadã de facturi neachitate, plus de la bancã."

AMBIANȚÃ "Venim la școalã, dacã vor veni elevi îi vom supraveghea. În rest nu ne vom face orele așa cum este normal."

LIVIU IOAN BALASOIU, profesor, Liceul de Arta Sibiu "87% promovabilitate în prima sesiune de bac, egal 0 procent salarii pentru angajații acestei unitãți de învãțãmânt pe luna iulie. Nu vedem de ce sã mai intrãm la ore în momentul în care douã luni nu avem niciun leu ca sã supraviețuim."

VOX "Este inadmisibil ca într-o țară europeanã, profesorul sã fie batjocorit."

DAN CALIN BABAN, profesor, Liceul de Arta Sibiu "Am transmis semnale ca elevii sã nu vinã la școalã pentru cã profesorii nu sunt dispuși sã intre la cursuri."

Reprezentanții Primãriei Sibiu spun cã bugetul destinat plãții salariilor s-a terminat, dar profesorii spun ca nu renunta la protest decat in momentul in care isi vor primi salariile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Grevă spontană, în depourile CFR ( 16 Ianuarie 2020 )

  Grevă spontană la depourile CFR! Sindicaliștii au protestat, nemulțumiți de transferul către CFR și pe salarii mai mici. Călătorii din peste 10 județe au fost afectați, 19 trenuri fiind blocate pe șine timp de câteva ore.

 • Sindicaliștii din spitale, în grevă japoneză ( 23 Decembrie 2019 )

  Sindicaliștii din spitale, în grevă japoneză! Sindicaliștii Promedica sunt nemulțumiți de proiectul de lege privind modificarea Ordonanței de urgență 114, „prin care se limitează sporul pentru condiții vătămătoare pentru...

 • Grevă japoneză, la Hidroserv Porțile de Fier ( 4 Noiembrie 2019 )

  Angajații Hidroserv Porțile de Fier, în grevă japoneză! 150 de salariați ai societății care se ocupă de producerea energiei electrice în hidrocentrale au intrat, luni, în grevă japoneză, nemulțumiți din cauza salariilor prea mici, dar...

 • Organele prelevate de la actrița Ema Vețean salvează cinci vieți ( 29 Octombrie 2019 )

  Familia a donat organele actriței Ema Vețean, de la Teatrul Național ”Radu Stanca” din Sibiu, care și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier. Familia actrițe a acceptat prelevarea de organe, dăruind, astfel, viață...

 • Telemeaua de Sibiu a devenit produs protejat de Uniunea Europeană ( 16 Octombrie 2019 )

  Un nou produs românesc este înregistrat la Uniunea Europeană! Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a publicat decizia de înregistrare în Registrul denumirilor de origine protejate și al indicațiilor geografice protejate pentru produsul ”Telemea de Sibiu”.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2