Date companie
 
 
 
 

Profesorii de la Liceul de Artã din Sibiu, in greva, din cauza ca nu si-au primit salariile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii, profesori, greva, sibiu, liceul, arta
 

Greva la Liceul de Artă din Sibiu! Profesorii nu au participat la festivitatea de deschidere a anului școlar și refuzã sã intre la cursuri, din cauza cã nu si-au primit salariile de douã luni.

AMBIANȚÃ "Nu mai am bani de pâine, sincer vã spun, sã cumpãr o pâine. Nu mai avem cu ce sã ne plãtim taxele, am o grãmadã de facturi neachitate, plus de la bancã."

AMBIANȚÃ "Venim la școalã, dacã vor veni elevi îi vom supraveghea. În rest nu ne vom face orele așa cum este normal."

LIVIU IOAN BALASOIU, profesor, Liceul de Arta Sibiu "87% promovabilitate în prima sesiune de bac, egal 0 procent salarii pentru angajații acestei unitãți de învãțãmânt pe luna iulie. Nu vedem de ce sã mai intrãm la ore în momentul în care douã luni nu avem niciun leu ca sã supraviețuim."

VOX "Este inadmisibil ca într-o țară europeanã, profesorul sã fie batjocorit."

DAN CALIN BABAN, profesor, Liceul de Arta Sibiu "Am transmis semnale ca elevii sã nu vinã la școalã pentru cã profesorii nu sunt dispuși sã intre la cursuri."

Reprezentanții Primãriei Sibiu spun cã bugetul destinat plãții salariilor s-a terminat, dar profesorii spun ca nu renunta la protest decat in momentul in care isi vor primi salariile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Grupul Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, bun-platnic la bugetul de stat ( 18 Ianuarie 2021 )

  110 milioane de euro într-un singur an, contribuția la bugetul de stat a Grupului Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, deținut de Viorel Micula și Ioan Micula! Economia românească...

 • Protest inedit al polițiștilor, începând de luni ( 10 Ianuarie 2021 )

  Nemulțumirile polițiștilor, bucuria șoferilor și pietonilor! De luni, polițiștii nu vor mai da amenzi pentru traversare neregulamentară, lipsa centurii de siguranță sau vorbitul la telefon în timpul deplasării cu mașina.

 • Restaurantele, cafenelele și cinematografele, redeschise la interior în Sibiu ( 3 Ianuarie 2021 )

  Localurile din Sibiu se redeschid! Toate restaurantele și cafenelele din oraș și-au reluat activitatea la interior, în limita a 30% din capacitate. Relaxarea restricțiilor vine după ce rata de infectare din Municipiul Sibiu a ajuns la 1,98 de cazuri la mia de locuitori. 

 • Ambulanțierii se pregătesc de proteste ( 1 Noiembrie 2020 )

  Ambulanțierii se pregătesc de proteste. Angajații din serviciile de ambulanță, au anunțat că, miercuri, 4 noiembrie, au programat un protest la nivel național, în intervalul orar 10.00 – 12.00, până marți, premierul...

 • Mesajul președintelui, la început de an școlar ( 14 Septembrie 2020 )

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2