Date companie
 
 
 
 

Profesorii de la Liceul de Artã din Sibiu, in greva, din cauza ca nu si-au primit salariile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii, profesori, greva, sibiu, liceul, arta
 

Greva la Liceul de Artă din Sibiu! Profesorii nu au participat la festivitatea de deschidere a anului școlar și refuzã sã intre la cursuri, din cauza cã nu si-au primit salariile de douã luni.

AMBIANȚÃ "Nu mai am bani de pâine, sincer vã spun, sã cumpãr o pâine. Nu mai avem cu ce sã ne plãtim taxele, am o grãmadã de facturi neachitate, plus de la bancã."

AMBIANȚÃ "Venim la școalã, dacã vor veni elevi îi vom supraveghea. În rest nu ne vom face orele așa cum este normal."

LIVIU IOAN BALASOIU, profesor, Liceul de Arta Sibiu "87% promovabilitate în prima sesiune de bac, egal 0 procent salarii pentru angajații acestei unitãți de învãțãmânt pe luna iulie. Nu vedem de ce sã mai intrãm la ore în momentul în care douã luni nu avem niciun leu ca sã supraviețuim."

VOX "Este inadmisibil ca într-o țară europeanã, profesorul sã fie batjocorit."

DAN CALIN BABAN, profesor, Liceul de Arta Sibiu "Am transmis semnale ca elevii sã nu vinã la școalã pentru cã profesorii nu sunt dispuși sã intre la cursuri."

Reprezentanții Primãriei Sibiu spun cã bugetul destinat plãții salariilor s-a terminat, dar profesorii spun ca nu renunta la protest decat in momentul in care isi vor primi salariile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Lucian Bode: ”2020, anul autostrăzii Sibiu-Pitești!” ( 15 Mai 2020 )

  În prima zi a stării de alertă, membrii Guvernului, în frunte cu premierul Ludovic Orban, au ieșit pe teren. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vicepremierul Raluca Turcan și premierul Ludovic Orban au vizitat...

 • Cel mai valoros mozaic din Oradea, deteriorat grav de un constructor ( 29 Aprilie 2020 )

  Cel mai valoros mozaic din Oradea, aflat pe fațada clădirii unui fost cinematograf, este dezafectat aproape în întregime. Și asta în pofida faptului că firma care se ocupă de reabilitarea clădirii a primit autorizația de construcție...

 • Directoarea Liceului Teoretic din Dăbuleni, cercetată disciplinar ( 21 Februarie 2020 )

  Directoarea Liceului Teoretic din Dăbuleni, unde nouă elevi au ajuns la spital după ce s-au simțit rău la școală în urma unei dezinfecții, va fi cercetată disciplinar. Elevii și părinții au cerut demisia directoarei, acuzată...

 • Protest la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu" din Dăbuleni ( 17 Februarie 2020 )

  Protest la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu" din Dăbuleni, județul Dolj, unde 9 elevi s-au îmbolnăvit în urma dezinfecției efectuate în școlă! Peste 100 de părinți și elevi au protestat, luni dimineață, în fața școlii.

 • Salariile din privat, majorate anul acesta ( 13 Februarie 2020 )

  Vești bune pentru salariații din sistemul privat! Potrivit specialiștilor de la Resurse Umane, salariile angajaților din sectorul privat vor crește cu 7% anul acesta.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2