Date companie
 
 
 
 

Programul „Casă Nouă”, pregătit pentru lansare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : credit, program, casa, noua
 

Programul "Casă Nouă" este gata să înceapă! Anul acesta, plafonul maxim a fost ridicat la 140.000 de euro. Astfel, cei care vor să acceseze un credit în valoare de 646.000 de lei, vor fi nevoiți să plătească o rată lunară de peste 3.700 de lei, având o dobândă anuală de 5.80%. La finalul celor 30 de ani, românii vor ajunge să ramburseze, astfel, băncilor, 1,3 milioane de lei, adică dublu față de valoarea creditului obținut inițial. În cazul în care se optează pentru un credit la aceeași valoare, dar cu o perioadă de rambursare de 20 de ani, cetățenii vor scoate din buzunar aproximativ 4.400 de lei lunar, valoarea totală achitată la finalul creditului fiind de aproximativ un milion de lei. Comparativ cu vechiul program intitulat "Prima Casă", a fost eliminat criteriul potrivit căruia veniturile persoanei care obținea creditul nu trebuiau să depășească 4.500 de lei. Totodată, a fost eliminată și condiția de vârstă, astfel că acum oricine poate accesa un astfel de credit pentru a-și achiziționa o locuință.


Programul „Casă Nouă”, pregătit pentru lansare

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O.U.G. privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în M.O. ( 29 Septembrie 2020 )

  Ordonanța de Urgență privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în Monitorul Oficial! Persoanele care doresc să achite retroactiv vechimea în muncă, își pot încheia contractul cu casa de pensii din zona de domiciliu.

 • Condiții de creditare pentru „Noua Casă” ( 4 Septembrie 2020 )

  Programul Noua Casă, la start! Față de vechiul program Prima Casă, acesta vine cu mai multe schimbări. Astfel, valoarea locuințelor vechi sau consolidate, care pot fi achiziționate, crește la 70.000 de euro, cu un...

 • Muzeul Art Nouveau din Oradea, unic în România ( 21 August 2020 )

  Primul muzeu Art Nouveau din România, inaugurat la Oradea! Construită între 1909 și 1910 in stil secession vienez, după un proiect al arhitecților László Vágó și József Vágó, Casa Darvas - La Roche din Oradea...

 • Noi condiții de acordare a serviciilor medicale, stabilite de Guvern și comunicate de C.N.A.S. ( 29 Mai 2020 )

  Vești pentru pacienții din România! Potrivit Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Guvernul a aprobat o hotărâre care prevede noile condiții de acordare a serviciilor medicale în contextul situației epidemiologice actuale.

 • Pamflet lansat de UDMR, la adresa lui Klaus Iohannis ( 2 Mai 2020 )

  Președintele Klaus Iohannis, ironizat de UDMR! Într-o postare pe rețeaua de socializare, formațiunea maghiară prezintă ”Planul de Furat Ardealul”, un pamflet inspirat din celebrul serial Netflix ”La Casa de Papel”.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2