Date companie
 
 
 
 

Programul de iarnă, alcătuit pe un scenariu pesimist

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Septembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : iarna, program, executiv, gaze, energie, electrica, petcu
 

Executivul ar putea aproba, săptămâna viitoare, programul de iarnă, care a fost alcătuit pe un scenariu mult mai pesimist decât anul trecut! Cel puțin așa a declarat ministrul Energiei, Toma Petcu. El a precizat că toți producătorii și furnizorii de energie electrică și gaze au fost înștiințați și pregătiți.

prin telefon: TOMA PETCU, ministrul Energiei "La acest program de iarnă, Ministerul Energiei lucrează încă din primăvară. Am luat în calcul toate scenariile negative, ținând cont de prognoza meteo și de experiența trecută. Am luat în calcul un scenariu mult mai rău decât anul trecut, cu probleme meteorologice mai mari și consum mai mare, să ne asigurăm că, în cazul în care se confirmă prognoza meteo, noi suntem pregătiți să trecem fără probleme majore peste această iarnă."

ALEXANDRU VLĂDESCU, reporter "Ministrul Energiei a declarat că toate condițiile și cantitățile impuse de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică către operatorii privați de gaz, dar și companiei Romgaz, în ceea ce privește înmagazinarea de gaze, au fost îndeplinite și chiar depășite de către aceștia."

Petcu a mai spus că prețul gazelor și prețul energia electrică ar putea crește ușor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2