Date companie
 
 
 
 

Programul „Rabla 2020”, prelungit pentru persoanele juridice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Noiembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : rabla, persoane, prelungit, juridice
 

Vești bune privind programele Rabla Clasic și Rabla Plus! Guvernul prelungește termenul de depunere a dosarelor pentru accesarea programului Rabla 2020. Prelungirea este valabilă, însă, doar pentru persoanele juridice.

ALEXANDRA VLAD, reporter ”Pentru programele Rabla Clasic și Rabla Plus destinate persoanelor juridice, sesiunea de depunere a dosarelor a fost extinsă până pe 20 noiembrie 2020, conform dispozițiilor președintelui Administrației Fondului pentru Mediu, publicate recent pe site-ul instituției.”

Rabla 2020 a demarat în 17 martie, cu un buget de 405 milioane de lei, cel mai mare de la implementarea programului. Autoritățile estimează că vor fi 60.000 de beneficiari, fiind cel mai mare număr din ultimii 15 ani. În ceea ce privește Programul Rabla Plus, aplicat din 25 martie 2020, doritorii au posibilitatea să-și cumpere o mașină 100% electrică sau electrică hibrid plug-in. Pentru prima dată în istoria sa, programul eco permite populației inclusiv achiziția de motociclete full electric.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2