Date companie
 
 
 
 

Programul RABLA finanțează casarea a 30.000 de mașini vechi, însemnând jumătate față de 2011

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : rabla, masini, auto, parc, remat, dealeri
 

Zeci de mașini au fost duse la casat, odată cu demararea oficială a programului ''Rabla". Și dealerii auto au fost ocupați. Doar la un singur magazin înscris în programul de înnoire a parcului de mașini au fost făcute peste 60 de înscrieri pe bază de vouchere. In acest an, programul ''Rabla'' are un buget înjumătățit față de 2011. Asta înseamnă că doar 30 de mii de mașini vor putea fi casate pe bani.

VOX "- Din '93 e masina pe care vreau sa o duc la casat, ar fi deci cam 20, 19 ani. - Ce veti da la schimb? - Trei cupoane. - Aveti 3 masini pe care sa le duceti la casat? - De la rude la prieteni, mai facem rost."

Dealerii auto stiu de aceastã practicã a românilor de a vehicula mai multe vouchere pentru cumpãrarea unei masini noi, dar nu le acceptã mai mult de trei. În plus, pentru a -i stimula sã-si cumpere o masinã, le fac si alte reduceri. Asa se explicã cum la un singur centru auto din Capitalã au fost înregistrate deja peste 60 de cereri.

VALENTIN ILIESCU, director vânzâri magazin auto "Dacă se folosesc trei tichete, 2.650 de euro ca discount fata de masina. Fata de anul trecut, mai apare oferta de fidelizare si anume beneficiaza de o reducere suplimentara de 500 de euro."

Însã înainte de achizitia unui autoturism nou, urmãtoarea etapã este predarea masinii vechi la un centru de colectare.

INA MEDREA, director comercial, Remat Sud "In prima zi a programului, adică astăzi, am primit peste 90 de masini. Atenție, nu toate mașinile vechi pot fi înscrise în program. Autoturismul trebuie sa fie mai vechi de 10 ani, masina trebuie sa fie inmatriculata, si cel mai important, masina trebuie sa fie completa, daca nu si functionala."

Programul Rabla se încheie pe 19 noiembrie.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2