Date companie
 
 
 
 

Proiecte inovatoare la Bauhaus 2024

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Mai 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Concurs Bauhaus 2024
 

Lucrări de grafică, de design sau de sculptură, și nu numai, premiate în cadrul celei de-a lll-a ediții a concursului internațional de creativitate,"Bauhaus 2024", la București. În cadrul concursului au fost prezentate cele mai reușite lucrări, amintind de impactul multidisciplinarității și al mișcării Bauhaus asupra societății moderne, prin prezentarea expoziției - experiment de artă și arhitectură contemporană.

LUCA MATEI STOIAN, președinte, CEAAA

"Astăzi, în sala "Brâncuși", la Palatul Parlamentului, avem lucrări de grafică, de design, de sculptură, de artă, de modă și de arhitectură. Sunt lucrări care au intrat în concurs, cele mai bune, și au fost premiate atât din țară, cât și din străinătate."

GRAȚIELA STOIAN, vicepreședinte, CEAAA

"Pentru Centrul de Excelentă în Arhitectură Arte și Audiovizual sunt niște premii care sunt oferite tinerilor talentați pe care încercăm să îi promovăm și nu în ultimul rând să-i încurajăm. Avem în spate, în această expoziție deosebită, lucrările lor, care reprezintă nu numai conceptul de idee, dar de cele mai multe ori, personalitatea lor."

NICOLAE STOIAN, membru de onoare, CEAAA

"După părerea mea, acești tineri spre care se focusează Centrul de Excelență sunt foarte bine la terminarea unui liceu, unei facultăți, deja sunt agreați, plecați în America, în toată Europa."

"Am primit în cadrul acestui eveniment premiu pentru proiectele expuse, realizate în anul III. Aceste funcțiuni sunt de pavilioane, locuințe colective, centru de arhitectură."

Cu ocazia "Bauhaus 2024" a fost celebrat începutul de drum al tinerilor creativi. În prim-plan au fost puse proiectele inovatoare ale acestora, contribuind la dezvoltarea și promovarea tinerelor talente din România.


Proiecte inovatoare la Bauhaus 2024

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2