Date companie
 
 
 
 

Proprietarul unui teren din județul Botoșani, înjunghiat de un cioban

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : oi, injunghiat, barbat, camp, pasune, cioban
 

Scene de groază, în județul Botoșani! Un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori de un cioban, după care a fost abandonat pe câmp. Cu ultimele puteri, victima s-a târât până la o stână și a cerut ajutor. Ciobanii de la stână au cerut ajutor la 112 și victima a fost transportată la spital. La scurt timp, atacatorul a fost prins de polițiști. Potrivit anchetatorilor, agresiunea s-a produs după ce ciobanul, în vârstă de 47 de ani, a intrat cu oile pe terenul unui localnic din Oneaga.

AMBIANȚĂ "- De la ce v-ați certat? - De la pământ. El a venit cu toporul. Eu am pus mâna să mă apăr și am dat și eu. - Cu ce ați dat, cu cuțitul? - Da. - Și l-ați tăiat în halul ăla? - Eu știu ce am făcut!?"

Acum, bărbatul înjunghiat este la spital, în stare gravă.

VOX "Politraumatism prin agresiune, cu multiple plăgi tăiate și înjunghiate în regiunea abdominală, cu eviscerația organelor abdominale. A fost stabilizat și transportat la spitalul județean pentru mai multe investigații."

Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru loviri și alte violențe. În urmă cu doar câteva zile, o stână din aceeași localitate a fost incendiată din răzbunare. Doi ciobani s-au certat pe locul de pășune, s-au luat la bătaie, apoi, unul dintre ei a dat foc la stâna celuilalt.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2