Date companie
 
 
 
 

Protest al locuitorilor din comuna Pantelimon, din cauza penelor de curent

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : locuitori, ENEL, curent, pantelimon, transformator, pene
 

Protest în comuna ilfoveană Pantelimon. Aproape o sută de localnici au ieșit în stradã, nemulțumiți din cauză că stau în beznă și frig. Oamenii sunt disperați, din cauză că, de când temperaturile au scăzut, nu mai au curent electric și nu se pot încãlzi în case. Coșmarul celor peste trei sute de familii a început acum aproape o săptămână, dupã ce o echipã de intervenție de la Enel a fãcut schimbãri la transformatorul care alimenteazã locuințele din zonã.

VOX "Cheltuim bani pe benzină, cu generatoare. Cine ne despagubește? Absolut nimeni!"

Localnicii susțin cã muncitorii au supraîncãrcat una dintre siguranțe. Ei spun că așa se explicã și penele repetate, din cauza cărora o mare parte din aparatura electrocasnică s-a ars.

VOX "Ne-au spus că aceste probleme sunt din cauza că este rețeaua suprasolicitată și că ei nu au ce să facă. S-au făcut niște reparații de mântuială. În fiecare zi, de cinci zile, au venit, au ridicat siguranța, au plecat și a cazut din nou curentul."

Reprezentanții furnizorului de electricitate sunt chemați de localnici în comună searã de searã.

reprezentant ENEL "- S-a rezolvat problema! I-am pus întrerupător nou. - Cât credeți că va dura? - Păi, dacă i-am pus lucru nou, trebuie să dureze! - Păi, dați un pronostic. Cât o să dureze? - Așteptati, acum, să vedem dacă sare. - Păi, nu plecăm, nu plecăm, nu plecăm!"

Protestatarii susțin cã au fãcut numeroase sesizãri, dar singura soluție ar fi schimbarea transformatorului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 9,7 milioane de români locuiesc în afara țării ( 24 Iulie 2019 )

  9,7 milioane de români locuiesc în afara țării! Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, a prezentat primele rezultate ale unui chestionar adresat cetățenilor români și ONG-urilor din străinătate. 

 • Vom fi din ce în ce mai puțini ( 23 Ianuarie 2018 )

  România se numără între țările din Europa de Est a căror populație va scădea cel mai mult până în anul 2050, arată un raport al Organizației Națiunilor Unite.

 • Pana de curent, din cauza unei avarii la transformatorul electric din Fundeni ( 2 Noiembrie 2017 )

  Uriașa pană de curent de ieri după-amiază din București, provocată de o defecțiune la un întrerupător! Avaria înregistrată la stația electrică de transformare Fundeni a fost cauzată de defectarea unor elemente...

 • Roiul Perseidelor, la cote maxime în această noapte ( 12 August 2017 )

  Vești bune pentru pasionații de astronomie! Curentul de meteori Perseide va înregistra un maxim în această noapte. Perioada de activitate a fenomenului a început în 17 iulie și se va încheia pe 24 august.

 • Declin demografic major, în România ( 10 Februarie 2017 )

  Suntem tot mai puțini! Doar anul trecut populația a scăzut cu peste 66.700 de locuitori, din cauza declinului demografic. Potrivit unei analize a Institutului Național de Statistică, dacă în urmă cu doi ani, sporul natural negativ a fost de aproape 60.700 de persoane, anul trecut sporul natural...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2