Date companie
 
 
 
 

Protest cu avioane de hârtie și pietre, la Oradea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, oradea, aeroport, avioane, curse, hartie, internationale
 

Protest cu avioane de hârtie și pietre, în fața Consiliului Județean Bihor! Protestul, inițiat de organizația USR-PLUS Bihor, sancționează anularea zborurilor internaționale de pe aeroportul din Oradea. În ultimele șase luni toate cursele externe anunțate sau operate de pe aeroportul din Oradea au fost anulate. Ultima care a luat această decizie a fost compania TAROM, care a renunțat la zborurile spre Milano și Barcelona. Ca să nu decoleze din cauza vântului, avioanele de hârtie au fost blocate cu bolovani inscripționați cu siglele și simbolurile PSD și UDMR.
 
SILVIU DEHELEAN, deputat USR ”Este un flash-mob, în care am adus avioane de hârtie, ca să arătăm că, la acest moment, din Oradea mai pleacă doar avioanele din hârtie.”

CRISTIAN GHICA, senator USR ”Am vrut să atragem atenția asupra faptului că în Oradea nu mai există curse internaționale pe aeroportul din Oradea. Nu numai că nu este folosit, ci operează în pierdere, la câte curse mai sunt.”

CRISTIAN RUSU, președinte USR Bihor ”Practic, Oradea este izolată de restul României și de Europa. Terminalul doi, care se construiește în acest moment, se pare că va fi construit degeaba. Deși este o investiție în infrastructură foarte importantă, ea va rămâne fără eficacitate și fără eficiență, pentru că nu mai avem curse în acest moment.”

Lucrările la cel de-al doilea terminal al aeroportului din Oradea se apropie de final. Pentru situația creată de anularea zborurilor internaționale, protestatarii dau vina pe șefii Consiliului Județean și pe conducerea aeroportului. Potrivit presei locale, anularea în etape a zborurilor internaționale de pe aeroportul orădean este, însă, o consecință a lipsei de pasageri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu" din Dăbuleni ( 17 Februarie 2020 )

  Protest la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu" din Dăbuleni, județul Dolj, unde 9 elevi s-au îmbolnăvit în urma dezinfecției efectuate în școlă! Peste 100 de părinți și elevi au protestat, luni dimineață, în fața școlii.

 • Protest într-o localitate din județul Harghita, din cauza angajării unor muncitori străini ( 30 Ianuarie 2020 )

  Revoltă într-o comună din Harghita, din cauza muncitorilor străini! Angajarea a doi bărbați din Sri Lanka la brutăria din Ditrău a declanșat tensiuni majore în comună. Oamenii se tem că localitatea va fi asaltată de un val...

 • Mici, mascota Cetății Oradea ( 22 Decembrie 2019 )

  Situație inedită, la Oradea! Atracția principală a Cetății din Oradea nu o reprezintă expozițiile, ci...o pisică! Mici, o felină în vârstă de aproximativ cinci ani, este vedeta unuia dintre cele mai importante obiective turistice din zona Bihorului.

 • Discuții între Ministrul Justiției și grefierii nemulțumiți ( 21 Decembrie 2019 )

  Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit cu reprezentanții grefierilor, după recentele proteste ale acestora, pe fondul nemulțumirilor legate de propunerea de abrogare a legii pensiilor speciale. Pe agenda discuțiilor...

 • Șoferii de autobuze, nemulțumiți de valoarea primelor de Crăciun ( 20 Decembrie 2019 )

  Zeci de mii de constănțeni au întâmpinat dificultăți, astăzi, în drumul spre școală sau serviciu! Asta după ce, șoferii de autobuze au decis să protesteze și să nu iasă pe trasee, fiind nemulțumiți de mai multe aspecte, printre care și valoarea primei de Crăciun de anul acesta.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2