Date companie
 
 
 
 

Protest cu avioane de hârtie și pietre, la Oradea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, oradea, aeroport, avioane, curse, hartie, internationale
 

Protest cu avioane de hârtie și pietre, în fața Consiliului Județean Bihor! Protestul, inițiat de organizația USR-PLUS Bihor, sancționează anularea zborurilor internaționale de pe aeroportul din Oradea. În ultimele șase luni toate cursele externe anunțate sau operate de pe aeroportul din Oradea au fost anulate. Ultima care a luat această decizie a fost compania TAROM, care a renunțat la zborurile spre Milano și Barcelona. Ca să nu decoleze din cauza vântului, avioanele de hârtie au fost blocate cu bolovani inscripționați cu siglele și simbolurile PSD și UDMR.
 
SILVIU DEHELEAN, deputat USR ”Este un flash-mob, în care am adus avioane de hârtie, ca să arătăm că, la acest moment, din Oradea mai pleacă doar avioanele din hârtie.”

CRISTIAN GHICA, senator USR ”Am vrut să atragem atenția asupra faptului că în Oradea nu mai există curse internaționale pe aeroportul din Oradea. Nu numai că nu este folosit, ci operează în pierdere, la câte curse mai sunt.”

CRISTIAN RUSU, președinte USR Bihor ”Practic, Oradea este izolată de restul României și de Europa. Terminalul doi, care se construiește în acest moment, se pare că va fi construit degeaba. Deși este o investiție în infrastructură foarte importantă, ea va rămâne fără eficacitate și fără eficiență, pentru că nu mai avem curse în acest moment.”

Lucrările la cel de-al doilea terminal al aeroportului din Oradea se apropie de final. Pentru situația creată de anularea zborurilor internaționale, protestatarii dau vina pe șefii Consiliului Județean și pe conducerea aeroportului. Potrivit presei locale, anularea în etape a zborurilor internaționale de pe aeroportul orădean este, însă, o consecință a lipsei de pasageri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2