Date companie
 
 
 
 

Protest cu excavatoare și buldozere, pe un tronson al autostrăzii Nădlac-Arad

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arad, salarii, bani, protest, autostrada, blocat, muncitori, nadlac, constructor, tronson, excavatoare, betoniere, antreprenor
 

Tronsonul 1 al autostrăzii Nădlac-Arad, blocat cu excavatoare și betoniere! Așa s-a gândit să protesteze unul dintre constructori, pentru faptul că nu a încasat banii care îi revin pentru lucrare. Este vorba de 2.600.000 de lei, sumă pe care constructorul, o firmă din Oradea, spune că o are de recuperat de la antreprenorul lucrării. Firma în cauză a asigurat peste 50% din utilajele cu care s-a lucrat pe autostradă. Reprezentanții firmei orădene spun că antreprenorul a încasat milioane de euro din bani europeni, dar nu a plătit firmele care au muncit la autostradă.

AMBIANȚĂ "Să vadă Europa ce se întâmplă! Am vorbit, nu mai avem răbdare. Du-te, mă, lasă-mă! Nu avem bani de nimic, nu avem mâncare. Ia, auzi, domnule, 26 de miliarde! Iordache a încasat 30 de milioane de euro de aici. 28,5. Unde sunt banii?"

Aproape 100 de muncitori, neplătiți de luni de zile, spun că vor intra în greva foamei.

VOX "Toată lumea ne așteaptă acasă. Unde-i salariul? Unde-i salariul?

VOX "- Am copil la facultate, la liceu. – Cum vă descurcați? – Cum să mă descurc, doamnă, îmi vine să-mi iau zilele și capul."

Lucrările pe tronsonul 1 al autostrăzii Arad Nădlac au continuat, chiar și după ce C.N.A.D.N.R. a reziliat contractul cu antreprenorul lucrării.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2