Date companie
 
 
 
 

Protest cu sute de tiruri și camioane, la Alba Iulia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tiruri, protest, conditii, soferi, prefectura, alba, iulia, camioane, legislatie, petitie
 

Înăsprirea legilor privind transportul de marfă și lipsa condițiilor pentru desfășurarea activității iscă nemulțumirea generală a transportatorilor. Sute de tiruri și camioane au defilat prin Alba Iulia, în ritm de cortegiu funerar, în semn de protest față de legislație.

VOX "Motorina e foarte scumpă, programul care ni se acordă e foarte nasol, controale foarte multe, amenzile sunt foarte mari. Ai depășit 10 minute de program, îți dă 80 de milioane și noi avem salariul de un sfert din banii ăia. Nu sunt parcări ca să putem face o pauză, unde ne oprim ne fură."

VOX "Nu mai suntem niște muncitori, ne jucăm de-a hoții și vardiștii pe șosele. Stăm în parcări de pământ și dânșii vin cu legi și ordonante."

VOX "Dacă un șofer nu are legitimația la el, este amendat la nivelul de 120 de milioane lei vechi. Sunt măsuri aberante, ne-am săturat de asemenea jecmăneală."

Transportatorii au depus o petiție la Prefectura Alba.

AMBIANȚĂ "Avem să vă lăsăm o petiție din partea transportatorilor din Alba și nu numai, pentru că avem participare și din Sibiu, Cluj, Deva"

VOX "N-o să ne oprim până nu rezolvăm. Până nu ne rezolvăm problemele, o să mergem la București."

Șoferii de tiruri și camioane amenință cu proteste în toată țara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2