Date companie
 
 
 
 

Protest de solidaritate pentru polițistul Godină

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, solidaritate, Godină
 

Protest de solidaritate pentru polițistul Godină! Sute de agenți din toata țara s-au adunat în fața IPJ Brașov la o manifestație pentru a-l sprijini pe agentul pamfletar. Marian Godină a reușit să producă un adevărat cutremur în sistem cu dezvăluirile sale despre șefii Inspectoratului de Poliție. Polițistul, devenit vedetă pe rețelele de socializare pentru postările amuzante, afirmă că a avut probleme cu șefii săi după ce a luat carnetul de conducere unui șofer care mergea în mașină cu "directoarea Crucii Roșii Brasov". Marian Godina a povestit cum a oprit o mașină al cărei șofer nu a acordat prioritate unui pieton, care a trebuit să se oprească pentru a nu fi lovit. Având în vedere că miercuri își va lansa cartea, acesta a decis să nu participe la mitingul organizat la Brașov, pentru a nu fi acuzat că se folosește de mișcările sociale pentru a-și face reclamă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 400 de perechi de încălțăminte depuse în față la MAI ( 3 August 2019 )

  Protest inedit inițiat de PNL în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne. Manifestația a început la 11:05, ora la care a sunat pentru prima oară Alexandra Măceșanu la 112 și i s-a spus că va fi salvată, însă nu a fost așa.

 • Federația ”Solidaritatea Sanitară” amenință cu proteste ( 2 Iulie 2019 )

  După actori, și cadrele medicale anunță că vor ieși în stradă! Federația ”Solidaritatea Sanitară”, care reunește majoritatea sindicatelor din domeniul Sănătății, a decis declanșarea unui program de acțiuni de protest, în semn de...

 • Sute de taximetriști s-au strâns în Piața Constituției ( 18 Iunie 2019 )

  O altă zi, un nou protest! Sute de taximetriști s-au strâns în Piața Constituției din București, a protesta din nou. Ei sunt nemulțumiți de proiectul de lege care vizează ridesharing-ul, care, potrivit lor, reprezintă o formă de concurență neloială.

 • Marș de solidaritate, pentru Cimitirul Valea Uzului ( 9 Iunie 2019 )

  Marș de solidaritate, în cazul cimitirului de la Valea Uzului! Peste 300 de români și maghiari au participat la o adunare de solidaritate interetnică româno-maghiară, sîmbătă după-amiază, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

 • Protest în Parcul Circului ( 11 Mai 2019 )

  Protest în Parcul Circului! Peste 200 de oameni au protestat pașnic, sâmbătă, în Parcul Circului din Capitală pentru a atrage atenția asupra stării în care se află lacul din interiorul acestuia și a pericolului la care este expusă flora și fauna din pricina nivelului tot mai scăzut al apei.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2