Date companie
 
 
 
 

Protest, în cartierul Ferentari, din cauza întreruperilor la curentul electric

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, ferentari
 

Supărați că, de două săptămâni, în fiecare seară, locuințele lor rămân în beznă, zeci de bucureșteni, din cartierul Ferentari, au ieșit în stradă pentru a protesta. Transformatorul a cedat, iar alimentarea cu energie a zonei este asigurată de generatoare.

AMBIANȚĂ (ceartă protestatari -reprezentant Enel): "Spargeți geamurile! Spargeți geamurile! Nu pleci! Stai aici!"

Astfel au reacționat protestatarii, la vederea echipelor de intervenție, venite să remedieze avariile.

VOX: "Uite, uite am izmene. Vedeți? Mi-e frig în casă. Și am copii, uite, am nepoți, aicea, și mi-e frig în casă."

VOX: "În fiecare an, de câțiva ani încoace, așa se întâmplă mereu, în zona asta. S-a ars transformatorul. Da, am înțeles că s-a ars un transformator de 24 de ore și nici până acum nu au fost în stare să remedieze situația. Angajații firmei de furnizare a curentului electric au adus în zonă mai multe generatoare. Oamenii spun, însă, că nici acestea nu fac față."

VOX: "Am văzut că o vecină s-a dus să cumpere. S-a dus să cumpere benzină pentru generatorul propriu, să poată să-i ducă și ei frigiderul, ca să nu i se strice mâncarea, că de 24 de ore... -Cu ce vă încălziți în noaptea asta? -Cred că cu o haină în plus și o plapumă."

Reprezentanții furnizorului de energie au confirmat faptul că problemele au fost generate de arderea transformatorului și au dat garanții că se fac eforturi pentru remedierea situației.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Victime ale reprimării manifestației din 10 august 2018, ignorate total de anchetatori ( 5 Martie 2021 )

  Clasarea dosarului privind intervenția în forță a jandarmilor, la protestul Diasporei din 10 august 2018, a iscat un val de revoltă în rândul celor care au participat la manifestație sau au susținut mișcarea de stradă.

 • Proteste ale sindicaliștilor din Sănătate, la Palatul Parlamentului ( 1 Martie 2021 )

  Protest al sindicaliștilor din Sănătate, la Parlament, în zilele în care sunt programate dezbaterea și votul în plen privind proiectul legii bugetului de stat și proiectul legii bugetului asigurărilor sociale pe 2021.

 • Protestul studenților, încheiat chiar la debut ( 20 Februarie 2021 )

  Protestul organizat, astăzi, de Sindicatul Elevilor și Studenților Militanți în București, sub genericul „Marșul Pomanagiilor Împotriva Neoliberalismului”, s-a încheiat chiar la debut.

 • Protestul fermierilor, la Ministerul Agriculturii ( 18 Februarie 2021 )

  Mișcările sociale iau amploare, în România! După valul de proteste declanșate de polițiști, ceferiști, angajați din Sănătate și mineri, fermierii ies și ei în stradă, nemulțumiți de lipsa sprijinului financiar din partea statului.

 • Val de proteste, în România ( 17 Februarie 2021 )

  Val de proteste, în România! Polițiștii, ceferiștii și angajații din Sănătate au ieșit în stradă, la București și în alte orașe din țară, nemulțumiți de noile măsuri anunțate de Guvern, considerate anti-bugetari, dar...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2