Date companie
 
 
 
 

Protest în curtea școlii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Octombrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, scoala
 

Proteste prelungite în curtea unei școli bucureștene! Zeci de părinți ai copiilor Școlii 'Sfântul Andrei' din Capitală sunt nemulțumiți de comportamentul profesoarei de Educație Tehnologică. Elevii de clasa a opta și nu numai susțin că profesoara de tehnologie le dă note mici din motive nefondate și le vorbește foarte urât. Părinții lor au cerut în repetate rânduri ca dascălul să fie înlocuit. S-au strâns toți în fața școlii în semn de protest, după ce au depus plângeri la Inspectoratul școlar și la Protecția copilului.

VOX "Refuză din start să vorbească din momentul în care te adresezi. Au fost părinți care au încercat să ia legătura cu ea, dar îi amenință pe copii la ore."
"S-a bătut parte în parte cu doi părinți la fosta școală. Știu informația asta, de la o sursă sigură. Este peste puterea noastră."

"Ne susțin absolut, inclusiv directoarea, s-au făcut plângeri, dar tot procesul durează 30 de zile."

"Părinții au depus niște plăngeri, cei din clasele acolo unde au fost probleme."
"Au fost depuse cereri la Comisia disciplinară și în urma concluzilor, vom vedea ce măsuri se vor lua."
"Eu am văzut-o pentru prima dată la o ședință de consiliu, unde i s-au adus la cunoștință plângerile."

Părinții spun că așteaptă o rezolvare cât mai rapidă și că nu vor renunța la proteste.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă la Școala 133 din Capitală ( 22 Ianuarie 2020 )

  Anchetă în plină desfășurare în cazul Școlii 133 din Capitală! Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, după ce 23 de elevi de la Școala 133 s-au simțit rău din cauza igienizării care a fost făcută în unitatea de învățământ.

 • Profesorul bătăuș din județul Bistrița-Năsăud, încătușat ( 20 Ianuarie 2020 )

  Un profesor condamnat pentru abuz față de elevi a fost încătușat în fața școlii. Este vorba despre profesorul de sport din comuna Șanț, județul Bistrița-Năsăud, condamnat la 4 luni de închisoare cu suspendare...

 • Ministrul Educației anunță cinci măsuri pentru debirocratizare ( 13 Ianuarie 2020 )

  Prima zi de școală a semestrului al doilea vine cu noi măsuri de la ministerul Educației. Monica Anisie, ministul de resort, a anuțat că începe debirocratizarea!

 • Lecție de astrofizică pentru elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 din București ( 25 Noiembrie 2019 )

  Fizica poate fi extrem de captivantă și distractivă! Elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 ”Dimitrie Sturdza” din Capitală au avut ocazia să descifreze tainele astrofizicii într-un mod inedit. Ghid le-a fost fizicianul și cercetătorul Cristian Presură.

 • Cazuri de enterocolită, în școlile din București ( 27 Septembrie 2019 )

  Epidemie de enterocolită în școlile din Capitală! Mai mulți părinți au semnalat problema la Centrul de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, iar reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică au declanșat deja cercetări...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2