Date companie
 
 
 
 

Protest în curtea școlii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Octombrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, scoala
 

Proteste prelungite în curtea unei școli bucureștene! Zeci de părinți ai copiilor Școlii 'Sfântul Andrei' din Capitală sunt nemulțumiți de comportamentul profesoarei de Educație Tehnologică. Elevii de clasa a opta și nu numai susțin că profesoara de tehnologie le dă note mici din motive nefondate și le vorbește foarte urât. Părinții lor au cerut în repetate rânduri ca dascălul să fie înlocuit. S-au strâns toți în fața școlii în semn de protest, după ce au depus plângeri la Inspectoratul școlar și la Protecția copilului.

VOX "Refuză din start să vorbească din momentul în care te adresezi. Au fost părinți care au încercat să ia legătura cu ea, dar îi amenință pe copii la ore."
"S-a bătut parte în parte cu doi părinți la fosta școală. Știu informația asta, de la o sursă sigură. Este peste puterea noastră."

"Ne susțin absolut, inclusiv directoarea, s-au făcut plângeri, dar tot procesul durează 30 de zile."

"Părinții au depus niște plăngeri, cei din clasele acolo unde au fost probleme."
"Au fost depuse cereri la Comisia disciplinară și în urma concluzilor, vom vedea ce măsuri se vor lua."
"Eu am văzut-o pentru prima dată la o ședință de consiliu, unde i s-au adus la cunoștință plângerile."

Părinții spun că așteaptă o rezolvare cât mai rapidă și că nu vor renunța la proteste.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Himera educației online ( 5 Noiembrie 2020 )

  Himera învățământului online, subliniată de fostul europarlamentar Cătălin Ivan! În urma experienței sale ca membru în Comisia de învățământ a Parlamentului European, Cătălin Ivan avertizează în legătură cu consecințele negative asupra copiilor în cazul folosirii îndelungate a acestei forme de învățământ.

 • Școala online, misiune grea ( 2 Noiembrie 2020 )

  Școala online, misiune grea în vremea pandemiei, pentru elevi, părinți și profesori. În prezent, peste jumătate din școlile și grădinițele din România se află în scenariile roșu și galben. Un milion de copii fac școala exclusiv online, ceea ce înseamnă griji în plus și pentru părinți, avertizează Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPUSL la Senat, dar și mamă a două fetițe.

 • Școlile vor fi închise câteva zile, pentru alegeri ( 20 Septembrie 2020 )

  Alegerile locale din 27 septembrie forțează desfășurarea cursurilor în online. Măsura va fi aplicată începând de vinerea viitoare și până în 29 septembrie, după încheierea alegerilor. O măsură temporară, după...

 • Mesajul președintelui, la început de an școlar ( 14 Septembrie 2020 )

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 • Monica Anisie precizează în ce condiții pot urma elevii școala exclusiv online ( 9 Septembrie 2020 )

  Ministrul Educației, Monica Anisie, vine cu precizări, înainte de începerea noului an școlar! Șefa Educației adeclarat că un elev poate învăța exclusiv online doar în anumite condiții. Astfel, în urma unei evaluări în familie...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2