Date companie
 
 
 
 

Protest în Piața Victoriei, urmat de un marș spre sediul TVR

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : militari, sindicalisti, piata, protest, victoriei
 

Peste 2.500 de fosti militari, sindicaliști din sănătate, învățământ și transporturi au protestat, marti, în Piața Victoriei. Ignorand frigul, oamenii au scandat lozinci împotriva puterii și au fluturat pancarte antiguvernamentale și antiprezidențiale.

VOX "Am venit aici pentru ca nu mai suportam bataia de joc. Sa le spunem ca nu-i mai vrem, nu-i mai vrea nimeni si nu stiu de ce mai stau."

VOX "Am venit sa ne cerem drepturile pentru ca ai nostrii copii sa aiba un trai mai bun, mai decent, sa nu iasa afara din tara."

VOX "Am castigat un drept de la un stat democrat si vrem sa-l pastram, nimic mai mult."

Manifestanții au plecat apoi în marș spre Televiziune. De Ziua Unirii, au fost autorizate 18 proteste in toata tara.

FLORIN HULEA, purtator de cuvânt, Jandarmerie "Este interzisa participarea la adunarile publice a persoanelor care detin arme, substante lacrimogene ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru tulburarile publice."

In cazul unui alt loc al protestelor din centrul Capitalei, Piața Universității, primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a prelungit restrictiile de vânzare a alcoolului pâna pe 31 ianuarie. Astfel, localurile de pe bulevardele care leaga Piața Unirii de Piața Romană nu vor avea dreptul de a comercializa bauturi alcoolice, in intervalul ora 17 dupa-amiaza si până la miezul nopții.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2