Date companie
 
 
 
 

Protest în Piața Victoriei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Februarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : guvern, piata, protest, ordonanta, victoriei
 

Continuă protestele față de adoptarea de către Guvern a proiectului de lege privind grațierea și a Ordonanței de Urgență privind modificarea Codurilor Penale. În Capitală, sute de manifestanți au venit încă de dimineață în Piața Victoriei, unde marți noapte au protestat peste 15.000 de oameni. Manifestanții au cerut din nou demisia Guvernului.

AMBIANȚĂ "Vrem justiție, nu corupție! Vrem justiție, nu corupție! Vrem justiție, nu corupție!"

VOX "O bătaie de joc a fost și, la ceas de noapte, aseară, am fost șocată."

VOX "Eu sper ca lumea să se mobilizeze, să apere democrația și să convingă Guvernul să retragă Ordonanțele sau CCR să le declare neconstituționale."

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter  "Protestele au continuat în Piața Victorirei. Oamenii au cerut din nou demisia Guvernului, după adoptarea în noaptea de marți spre miercuri a Ordonanței de Urgență privind modificarea codurilor penale."

Ordonanța de Urgență adoptată de Guvernul Grindeanu marți seară privind modificarea codurilor penale a fost publicată în noaptea de marți spre miercuri Monitorul Oficial. Cea mai mare parte a prevederilor ar urma să intre în vigoare la 10 zile de la publicare.

VOX "- Pentru dreptate, să se facă dreptate. - De la ce ora sunteți aici? - De la 11.00. - O să stați până la noapte? - O să stam până e nevoie."

VOX "Pentru că am fost atât de revoltat, am rămas siderat."

Proteste față de adoptarea Ordonanței de Urgență privind modificarea codurilor penale au fost anunțate în mai multe orașe din țară, precum Cluj-Napoca, Timișoara,Suceava, Ploiești, Suceava, Brașov sau Târgu-Jiu. Protestatarii spun că nu vor renunță până când ordonanța care a intrat în vigoare nu va fi retrasă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2