Date companie
 
 
 
 

Protest inedit al polițiștilor, începând de luni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Ianuarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii, protest, politisti, inghetare
 

Nemulțumirile polițiștilor, bucuria șoferilor și pietonilor! De luni, polițiștii nu vor mai da amenzi pentru traversare neregulamentară, lipsa centurii de siguranță sau vorbitul la telefon în timpul deplasării cu mașina. Este modul lor de a protesta față de înghetarea salariilor.

ALEXANDRA VLAD, reporter „Patru sindicate din Ministerul de Interne au anunțat că declanșează, începând de luni, acest protest inedit pe termen nelimitat. Sindicaliștii au precizat că vor da numai avertismente, fară amenzi. Polițiștii au anunțat că, în plus, nu vor mai face ore suplimentare, nu vor mai verifica persoanele aflate în carantină și vor interveni doar în cazul urgențelor.”

Cetățenii se pot aștepta, însă, și la controale excesive și la întârzieri la ghișee, tot ca măsură de protest, acesta fiind doar un prim pas, au mai anunțat reprezentanții sindicatelor. În ultima zi a anului trecut, politiștii, grefierii și angajații din penitenciare au cerut, în stradă, renunțarea la înghețarea salariilor. Pentru că nu au găsit înțelegere la Guvern, cele patru sindicate din M.A.I. au decis să la această formă de presiune.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2