Date companie
 
 
 
 

Protest intr-o scoala din Pitesti, unde profesorii cer demisia directoarei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Decembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : profesori, instanta, pitesti, demisia, drepturi, directoare, banesti, scandal scoala
 

Scandal la o școală din Pitești! 30 de profesori n-au mai intrat la ore după ce nu și-au mai primit drepturile salariale câștigate în instanță. Cadrele didactice amenință că nu se vor întoarce la catedră până ce directoarea nu va demisiona.

AMBIANȚĂ "-Nu merita acesti elevi sa-i lasati fara cadre didactice, pentru ca este o problema! –Nu meritati dumneavoastra! Huooo! Demisia!”

AMBIANȚĂ "-Demisia, demisia! -Demisia nu mi-o dau în astfel de conjuncturi, demisia mi-o dau când nu îmi fac treaba!”

AMBIANȚĂ  "Nu va e rusine, uitati-va în catalog, uitati-va în documentele scolare!"

Școala este singura din județ unde profesorii nu și-au primit diferențele bănești pe concediile din anii școlari 2009 și 2010.

prof. PETRIȘOR NICOLAE, lider sindical, Școala nr. 7 Pitești "Doamna directoare a refuzat să semneze statele de plată. Aceasta este cererea profesorilor, sa explice de ce!"

prof. MANUELA PREDA, Școala nr. 7 Pitești "Nu încheiem mediile copiilor, nu facem nimic!"

Directoarea spune că de vină sunt liderii de sindicat, care nu au depus la timp actele.

prof. CARMEN SĂNDULESCU, director, Școala nr. 7 Pitești "La situatia asta s-a ajuns nu din cauza mea, ci din cauza faptului ca nu au fost comunicate la timp toate celelalte documente care trebuiau transmise pentru a-si primi acele drepturi."

Dascălii au de recuperat între 800 si 2.400 de lei. Inspectoratul Școlar Arges a declanșat o anchetă în acest caz. Dacă se va dovedi că este vinovată, directoarea poate fi demisă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mesajul președintelui, la început de an școlar ( 14 Septembrie 2020 )

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 • Executivul amână creșterea salariilor profesorilor ( 15 August 2020 )

  Prognoza economică este una pesimistă! O spune premierul Ludovic Orban care explică astfel motivul pentru care Executivul amână creșterea salariilor profesorilor! „E ca într-o familie – când îți scad veniturile și abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ți bei banii la cârciumă”, a spus premierul, citat de Mediafax. Acesta a ținut apoi să precizeze că afirmația sa a fost răstălmăcită.

 • Un muncitor a obținut în instanță anularea deciziei de concediere în starea de urgență ( 14 Iulie 2020 )

  Un muncitor din Vaslui a obținut în instanță anularea deciziei de concediere. Bărbatul, care lucra ca faianțar la o firmă, a fost dat afară în timpul stării de urgență. În instanță, omul a arătat că a fost angajat al firmei...

 • Angajații C.E.H. vor să dea compania în judecată ( 26 Mai 2020 )

  Circa 3.000 de angajați ai Complexului Energetic Hunedoara vor să dea în judecată compania, pentru neplata unor drepturi bănești. Angajații se plâng că, de 2 luni nu și-au primit o parte din drepturile salariale.

 • Lucian Bode: ”2020, anul autostrăzii Sibiu-Pitești!” ( 15 Mai 2020 )

  În prima zi a stării de alertă, membrii Guvernului, în frunte cu premierul Ludovic Orban, au ieșit pe teren. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vicepremierul Raluca Turcan și premierul Ludovic Orban au vizitat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2