Date companie
 
 
 
 

Protest la Suceava, la "zidul morții", locul blestemat al mai multor accidente rutiere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, suceava, autoritati, accidente, zidul, mortii
 

Protest la Suceava! Revoltați de accidentele rutiere, soldate cu patru decese, care s-au produs de-a lungul timpului în locul supranumit "Zidul Morții", mai mulți șoferi s-au adunat aici pentru a cere autorităților locale să corecteze anomalia edilitară apărută în zonă. Este vorba despre un perete ridicat chiar în sensul giratoriu, care face parte din proiectul de construire a centurii ocolitoare a orașului. Ultimul accident, în care un tânăr, de 21 de ani, și-a pierdut viața, la începutul anului, a scos oamenii în stradă. Anul trecut, în acest loc blestemat, au murit 4 persoane, printre care și un copil de 10 ani. Rudele acestora, care se judecă acum cu C.N.A.D.R., spun că nu vor avea liniște, până când zidul nu va fi dărâmat, pentru a nu mai face și alte victime.

RODICA SANDU, soția unei victime "Soțul meu o fost șoferul, care a murit, aici, la zid, anul trecut, și nu avea viteză. Aș vrea să știți că îl mai omoară o dată autoritățile. Poliția îl mai omoară o dată. Lacrimile mele nu au să contenească până nu o să se facă dreptate, până nu își recunosc vina!"

VOX "V-a trebui să răspundă! Asta este cert! Patru morți și nimeni vinovat! Adică, cum poate să moară cineva și nimeni să nu fie vinovat?"

VOX "Asta este o stricozenie! Se vede zidul ăsta pe timp de ceață? Nu se vede, niciodată! Eu circul, în fiecare zi, pe drumul ăsta. Dacă este ceață, nu îl vezi. Nu este semnalizat cum trebuie. Nu se poate să rămână patru oameni morți, nerăzbunați!"

Autoritățile refuză să dărâme zidul, pentru că ar costa mai mult decât s-a cheltuit pentru ridicarea lui. Între timp, s-au luat măsuri suplimentare, pentru semnalizarea eficientă a zonei.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2