Date companie
 
 
 
 

Protest masiv în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Octombrie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Proteste Bucuresti
 

Restricțiile impuse de Guvern au strâns pe străzile Capitelei peste 15.000 de protestatari. Oameni din toată țara au venit la București pentru a-și striga nemulțumirile. O parte dintre aceștia s-au adunat, de la bun-început în fața Guvernului, mai devreme de ora 17:00, așa cum a fost anunțat. Alte mii de persoane au pornit în marș, de la Piața Universității, către Piața Victoriei, blocând circulația.

"Libertate, libertate!"

”Constituție ignorată, libertate anulată”, ”jos cu pașapoartele, avem imunitate”, ”jos dictatura medicală” sau ” libertate fără certificate”, au fost doar câteva dintre sloganurile scandate de protestatari. Aceștia s-au arătat revoltați față de introducerea certificatului verde și a măsurilor care vizează persoanele nevaccinate. Manifestațiile au fost organizate atât de partitul AUR, cât și de mai multe asociații. Printre cei prezenți s-au numărat liderul de partid George Simion, senatoarea Diana Șoșoacă și Dan Bittman. În jurul orei 20:00 o partre dintre protestatari au plecat către Palatul Cotroceni. Protestul de seara trecută a fost unul dintre cele mai mari, de la începutul pandemiei și nu a fost singurul. Manifestații au avut loc și în mai multe orașe din țară.

ALEXANDRA VLAD, reporter
"Protestul de sâmbătă seara a fost catalogat drept unul cinic de către premierul Florin Cîțu. Acesta a vorbit despre responsabilitate și a cerut liderilor politici să se dezică de campaniile anti-vaccinare."


Protest masiv în Capitală

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2