Date companie
 
 
 
 

Protest pentru pământ, la Feleacu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, proteste, pamant, drumul, feleacu, comunisti, separatoare
 

Proteste de amploare în județul Cluj! Peste 300 de localnici din comuna Feleacu au ieșit în stradă ca să-și strige nemulțumirile. Oamenii protestează față de amplasarea separatoarelor de mers pe Drumul Național 1, dar cer să le fie retrocedate și terenurile confiscate în timpul comunismului.

AMBIANȚĂ ”Vrem pământul înapoi! Vrem dreptate!”

AMBIANȚĂ ”În primul rând, problema retrocedării livezii, care livadă, de 27 de ani de la Revoluție încoace e în paragina si nu în posesia cui merită.”

VOX ”Averea pe care au câștigat-o părinții noștri cu chiu cu vai, nemâncați, nedormiți, și acum niște ticaloși să ne ia ce au câștigat bătrânii noștri.”

VOX ”Oamenii și-au dat viața, și-au vărsat sângele pentru noi, și noi ne batem joc de ei! Doamnă, nu ne lăsăm, să știm că murim!”

Referitor la separatoarele de mers de pe DN 1, localnicii sunt revoltati din cauză că acum trebuie să ocolească kilometri întregi pentru a ajunge acasă.

VOX ”- Cum reușiți să intrati în curțile dumneavoastră? - Greu, greu! Se poate, toate semnele acestea de avertizare aruncate în șanț!”

VOX ”Voi depune interpelarea primului-ministru. Îi voi arăta din nou situația reală care este aici după demersurile de luni de zile si nu s-a luat nicio decizie.”

Protestul din comuna Feleacu a fost supravegheat de forțele de ordine și s-a desfășurat fără incidente.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2