Date companie
 
 
 
 

Protest pentru pământ, la Feleacu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, proteste, pamant, drumul, feleacu, comunisti, separatoare
 

Proteste de amploare în județul Cluj! Peste 300 de localnici din comuna Feleacu au ieșit în stradă ca să-și strige nemulțumirile. Oamenii protestează față de amplasarea separatoarelor de mers pe Drumul Național 1, dar cer să le fie retrocedate și terenurile confiscate în timpul comunismului.

AMBIANȚĂ ”Vrem pământul înapoi! Vrem dreptate!”

AMBIANȚĂ ”În primul rând, problema retrocedării livezii, care livadă, de 27 de ani de la Revoluție încoace e în paragina si nu în posesia cui merită.”

VOX ”Averea pe care au câștigat-o părinții noștri cu chiu cu vai, nemâncați, nedormiți, și acum niște ticaloși să ne ia ce au câștigat bătrânii noștri.”

VOX ”Oamenii și-au dat viața, și-au vărsat sângele pentru noi, și noi ne batem joc de ei! Doamnă, nu ne lăsăm, să știm că murim!”

Referitor la separatoarele de mers de pe DN 1, localnicii sunt revoltati din cauză că acum trebuie să ocolească kilometri întregi pentru a ajunge acasă.

VOX ”- Cum reușiți să intrati în curțile dumneavoastră? - Greu, greu! Se poate, toate semnele acestea de avertizare aruncate în șanț!”

VOX ”Voi depune interpelarea primului-ministru. Îi voi arăta din nou situația reală care este aici după demersurile de luni de zile si nu s-a luat nicio decizie.”

Protestul din comuna Feleacu a fost supravegheat de forțele de ordine și s-a desfășurat fără incidente.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alunecare de teren însoțită de inundații, în stațiunea Azuga ( 11 Aprilie 2020 )

  Alunecare gravă de teren, în stațiunea Azuga, județul Prahova, urmată de inundații! Circa 130 de localnici au fost evacuați de urgență din calea surpărilor care le amenință casele.

 • Furt de reptile, la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca ( 17 Februarie 2020 )

  Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a furat mai multe reptile dintr-o expoziție din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a profitat de lucrările de modernizare care...

 • Cluj-Napoca, recomandat de The Guardian ca destinație turistică ( 29 Ianuarie 2020 )

  Cluj-Napoca, orașul românesc care i-a fascinat pe jurnaliștii The Guardian! Cotidianul britanic a inclus orașul nostru pe lista de recomandări turistice și a enumerat topul celor 10 lucruri de făcut în Cluj-Napoca, într-un articol...

 • Accident mortal, pe un drum din județul Cluj ( 2 Decembrie 2019 )

  Tragedie pe DN 75 în județul Cluj, între localitățile Mihai Viteazul și Cornești! Doi oameni au murit, iar unul a suferit leziuni grave, după impactul dintre o mașină și un camion. Tragedia s-a produs în momentul în care camionul...

 • Focar de febră Q, la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca ( 12 Septembrie 2019 )

  13 studenți și angajați ai Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca au fost diagnosticați cu febră Q, o boală care se ia de la animale și nu se transmite de la om la om.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2