Date companie
 
 
 
 

Protest pentru pământ, la Feleacu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, proteste, pamant, drumul, feleacu, comunisti, separatoare
 

Proteste de amploare în județul Cluj! Peste 300 de localnici din comuna Feleacu au ieșit în stradă ca să-și strige nemulțumirile. Oamenii protestează față de amplasarea separatoarelor de mers pe Drumul Național 1, dar cer să le fie retrocedate și terenurile confiscate în timpul comunismului.

AMBIANȚĂ ”Vrem pământul înapoi! Vrem dreptate!”

AMBIANȚĂ ”În primul rând, problema retrocedării livezii, care livadă, de 27 de ani de la Revoluție încoace e în paragina si nu în posesia cui merită.”

VOX ”Averea pe care au câștigat-o părinții noștri cu chiu cu vai, nemâncați, nedormiți, și acum niște ticaloși să ne ia ce au câștigat bătrânii noștri.”

VOX ”Oamenii și-au dat viața, și-au vărsat sângele pentru noi, și noi ne batem joc de ei! Doamnă, nu ne lăsăm, să știm că murim!”

Referitor la separatoarele de mers de pe DN 1, localnicii sunt revoltati din cauză că acum trebuie să ocolească kilometri întregi pentru a ajunge acasă.

VOX ”- Cum reușiți să intrati în curțile dumneavoastră? - Greu, greu! Se poate, toate semnele acestea de avertizare aruncate în șanț!”

VOX ”Voi depune interpelarea primului-ministru. Îi voi arăta din nou situația reală care este aici după demersurile de luni de zile si nu s-a luat nicio decizie.”

Protestul din comuna Feleacu a fost supravegheat de forțele de ordine și s-a desfășurat fără incidente.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Focar de febră Q, la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca ( 12 Septembrie 2019 )

  13 studenți și angajați ai Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca au fost diagnosticați cu febră Q, o boală care se ia de la animale și nu se transmite de la om la om.

 • CFR Cluj, meci caritabil pentru Alexandra ( 5 Septembrie 2019 )

  CFR Cluj se alătură campaniei "Făuritorii de minuni" pentru a o sprijini pe Alexandra, o fetiță de cinci ani care s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi, nici canale auditive, nici pavilioane. Campioana României la fotbal...

 • Turul României la Ciclism, aproape de start ( 3 Septembrie 2019 )

  O săptămână până la startul celei de a 52-a ediții a Turului României, una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism din Sud-Estul Europei. Maratonul sportului pe două roți se va desfășura în perioada 11-15 septembrie.

 • Festivalul Electric Castle de la Bonțida, în desfășurare ( 19 Iulie 2019 )

  S-a dat startul celei de-a șaptea ediții a Festivalului Electric Castle! 250 de artișți vor concerta pe cele 10 scene amplasate în zona Castelului Banffy din Bonțida, în județul Cluj, în perioada 17-22 iulie. Nume cunoscute ale muzicii internaționale...

 • Un suspect de crimă în Marea Britanie, capturat acasă, la Dej ( 10 Iulie 2019 )

  Suspect de crimă, capturat de polițiști la șase ani de la comiterea faptei! Un bărbat de 27 de ani, suspectat că ar fi ucis, în 2013, o femeie din Marea Britanie, a fost prins de polițiștii români în urma descinderii la domiciliul său...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2