Date companie
 
 
 
 

Protest PNL la Palatul Parlamentului, în favoarea legii votului prin corespondență

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pnl, protest, blaga, votul, corespondenta, palatul, parlamentului, gorghiu
 

Protest pe holurile Casei Poporului! Deputații și senatorii PNL, echipați cu banderole pe braț, au protestat la Palatul Parlamentului, solicitând punerea pe ordinea de zi a plenului proiectul de lege privind votul prin corespondență. Protestul a fost plănuit cu liderii Alina Gorghiu și Vasile Blaga în ședința conducerii partidului. Șefii PNL au participat si ei la protest.

ALINA GORGHIU, copreședintele PNL "Am vrea să vedem că Birourile Permanente reunite vor fi convocate și că pe ordinea de zi vom putea constata că se află o solicitare a PNL și anume votul prin corespondență. Ne-am săturat de ipocrizia și discursul dublu al PSD care ba îl vrea, ba nu l-ar vrea, ba prin februarie, ba niciodată."

VOX "Vom merge la domnul Zgonea să vadă mesajul colegilor noștri plecați, frați romani."

VOX "De ce v-ați strâns pe holurile Parlamentului? E un demers care să crească vizibilitatea pentru cerința expresă pe care o are PNL de a trece votul prin corespondență în viitoarea lună."

VOX "Facem un protest referitor la modul în care va promova PSD legea votului prin corespondență în două săptămâni și într-o săptămână poate să treacă o lege."

Parlamentarii PNL au venit cu un tablou uriaș cu românii din diaspora, pe care l-au depus în biroul președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și n-au mai vrut să plece de acolo. Liberali au intrat și săptămâna trecută, în grevă japoneză, în semn de protest față de situația privind adoptarea legii votului prin corespondență.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2