Date companie
 
 
 
 

Protest spontan, la CET Brãila

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : plata, salarii, protest, termoficare, CET, incapacitate, Braila
 

Protest al angajaților de la CET Brãila! Oamenii sunt nemulțumiți, din cauză cã nu și-au primit salariile de aproape o jumãtate de an. Ei au ajuns în situația de a nu-și mai acoperi cheltuielile de zi cu zi și spun că reușesc să supraviețuiască din mila rudelor.

AMBIANȚÃ "Banii, banii! Rușine, rușine, rușine sã vã fie!"

Angajații societății de termoficare amenințã cã vor intra în greva foamei, dacã nu-și primesc lefurile.

VOX "Am bãiatul angajat la șantierul naval și… din banii lui! Nu-i cãsãtorit, cã dacã era cãsãtorit, vã dați seama! Nu am niciun venit. Foarte greu, foarte greu! Asta e viața, dar dacã conducerea nu înțelege lucrul ãsta!"

VOX "Lipsa salariilor ne-a adus în pragul disperãrii. Mai venim și miercurea viitoare și recurgem, dupã aceea, la alte forme de protest, probabil mai radicale și mai extreme, pentru cã nepãsarea de la CET nu are margini."

VOX "Foarte greu, doamnã! Acum am trecut pe lângã fetițã, e la liceu, și s-a uitat la mine... Nu am sã-i dau un leu de un covrig. Am soția cu handicap de gradul II."

CET Brãila a intrat în incapacitate de platã încã din luna august 2012 și are de recuperat de la populație datorii istorice de 113 miliarde de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Proteste în București și în alte orașe, din cauză că elevii trebuie să poarte măști la școală ( 20 Septembrie 2020 )

  Proteste, sâmbătă, în Piața Universității și în Piața Victoriei din Capitală! Peste 300 de persoane s-au adunat în Piața Universității și circa 100 în Piața Victoriei, nemulțumiți de măsurile impuse în școli de...

 • Părinții care vor sta acasă cu copiii vor primi zile libere plătite ( 28 August 2020 )

  Părinții salariați vor primi zile libere plătite, dacă școlile se închid din cauza COVID-19. Guvernul a adoptat, joi seară târziu, o ordonanță de urgență pentru acordarea acestor zile libere plătite pentru supravegherea copiilor, în cazul în care școlile vor fi închise din cauza epidemiei de coronavirus. 

 • Angajații HoReCa cer redeschiderea restaurantelor înainte de venirea frigului ( 20 August 2020 )

  Angajații din HoReCa cer redeschiderea restaurantelor înainte de venirea frigului, în condițiile în care se vor vedea nevoiți să închidă și terasele. În semn de nemulțumire și îngrijorare pentru situația în care se află, angajații au preluat ultima comandă, ieri, la ora 17:00 și au protestat timp de o oră, pașnic, respectând regulile de distanțare fizică.

 • Protest spontan, la Termocentrala Mintia ( 18 August 2020 )

  Protest spontan, la Termocentrala Mintia! Peste 140 de muncitori din tura de dimineață s-au adunat în curtea unității, nemulțumiți din cauza faptului că nu și-au încasat restanțele salariale din ultimele cinci luni.

 • Amenzi, la protestul din Piața Victoriei ( 13 Iulie 2020 )

  Protest în Piața Victoriei! Peste 200 de persoane s-au adunat duminică seara, în fața sediului Guvernului, pentru a-și arăta nemulțumirea față de proiectul de lege care impune reguli stricte privind carantina și izolarea.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2