Date companie
 
 
 
 

Protest spontan, la CET Brãila

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : plata, salarii, protest, termoficare, CET, incapacitate, Braila
 

Protest al angajaților de la CET Brãila! Oamenii sunt nemulțumiți, din cauză cã nu și-au primit salariile de aproape o jumãtate de an. Ei au ajuns în situația de a nu-și mai acoperi cheltuielile de zi cu zi și spun că reușesc să supraviețuiască din mila rudelor.

AMBIANȚÃ "Banii, banii! Rușine, rușine, rușine sã vã fie!"

Angajații societății de termoficare amenințã cã vor intra în greva foamei, dacã nu-și primesc lefurile.

VOX "Am bãiatul angajat la șantierul naval și… din banii lui! Nu-i cãsãtorit, cã dacã era cãsãtorit, vã dați seama! Nu am niciun venit. Foarte greu, foarte greu! Asta e viața, dar dacã conducerea nu înțelege lucrul ãsta!"

VOX "Lipsa salariilor ne-a adus în pragul disperãrii. Mai venim și miercurea viitoare și recurgem, dupã aceea, la alte forme de protest, probabil mai radicale și mai extreme, pentru cã nepãsarea de la CET nu are margini."

VOX "Foarte greu, doamnã! Acum am trecut pe lângã fetițã, e la liceu, și s-a uitat la mine... Nu am sã-i dau un leu de un covrig. Am soția cu handicap de gradul II."

CET Brãila a intrat în incapacitate de platã încã din luna august 2012 și are de recuperat de la populație datorii istorice de 113 miliarde de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2