Date companie
 
 
 
 

Protestatar singuratic, în fața Prefecturii Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : nemultumiri, protest, Partidul Comuniștilor Nepeceriști
 

Președintele Partidului Comuniștilor Nepeceriști, Gheorghe Ungureanu, a protestat de unul singur în fața Prefecturii Argeș, împotriva întregii clase politice. Gătit în straie populare, omul și-a strigat nemulțumirile față de toți cei care au cârmuit România, în ultimele opt decenii, de la regele Mihai, până la Traian Băsescu.

AMBIANȚĂ: "Ei înșiși infractori. Infractorii și reprezentanții lor."

Gheorghe Ungureanu este cunoscut drept șeful comuniștilor neînregimentați în Partidul Comunist Român. Aceștia consideră că sistemul socialist este bun, dar nu a fost aplicat corect. Supărarea omului e că după decenii în care România a trecut prin monarhie, comunism și democrație, legile fondului funciar nu sunt clare. Timp de o oră și jumătate, atât cât a avut autorizație pentru protest, bărbatul și-a strigat oful în portavoce.

AMBIANȚĂ protestatar: "Ați stricat toate succesele Revoluției. În iunie 1990."

Omul a manifestat și pentru comunitatea din Cicănești, o localitate din Argeș, care a pierdut izlazul comunal, în urma unor procese judecate pe baza legilor Fondului Funciar.

AMBIANȚĂ: "Am venit să protestez împotriva faptului că dumneavoastră ocrotiți, de atâția ani, jaful, banda de infractori din comuna Cicănești."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2