Date companie
 
 
 
 

Protestatar singuratic, în fața Prefecturii Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : nemultumiri, protest, Partidul Comuniștilor Nepeceriști
 

Președintele Partidului Comuniștilor Nepeceriști, Gheorghe Ungureanu, a protestat de unul singur în fața Prefecturii Argeș, împotriva întregii clase politice. Gătit în straie populare, omul și-a strigat nemulțumirile față de toți cei care au cârmuit România, în ultimele opt decenii, de la regele Mihai, până la Traian Băsescu.

AMBIANȚĂ: "Ei înșiși infractori. Infractorii și reprezentanții lor."

Gheorghe Ungureanu este cunoscut drept șeful comuniștilor neînregimentați în Partidul Comunist Român. Aceștia consideră că sistemul socialist este bun, dar nu a fost aplicat corect. Supărarea omului e că după decenii în care România a trecut prin monarhie, comunism și democrație, legile fondului funciar nu sunt clare. Timp de o oră și jumătate, atât cât a avut autorizație pentru protest, bărbatul și-a strigat oful în portavoce.

AMBIANȚĂ protestatar: "Ați stricat toate succesele Revoluției. În iunie 1990."

Omul a manifestat și pentru comunitatea din Cicănești, o localitate din Argeș, care a pierdut izlazul comunal, în urma unor procese judecate pe baza legilor Fondului Funciar.

AMBIANȚĂ: "Am venit să protestez împotriva faptului că dumneavoastră ocrotiți, de atâția ani, jaful, banda de infractori din comuna Cicănești."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Proteste în București și în alte orașe, din cauză că elevii trebuie să poarte măști la școală ( 20 Septembrie 2020 )

  Proteste, sâmbătă, în Piața Universității și în Piața Victoriei din Capitală! Peste 300 de persoane s-au adunat în Piața Universității și circa 100 în Piața Victoriei, nemulțumiți de măsurile impuse în școli de...

 • Angajații HoReCa cer redeschiderea restaurantelor înainte de venirea frigului ( 20 August 2020 )

  Angajații din HoReCa cer redeschiderea restaurantelor înainte de venirea frigului, în condițiile în care se vor vedea nevoiți să închidă și terasele. În semn de nemulțumire și îngrijorare pentru situația în care se află, angajații au preluat ultima comandă, ieri, la ora 17:00 și au protestat timp de o oră, pașnic, respectând regulile de distanțare fizică.

 • Protest spontan, la Termocentrala Mintia ( 18 August 2020 )

  Protest spontan, la Termocentrala Mintia! Peste 140 de muncitori din tura de dimineață s-au adunat în curtea unității, nemulțumiți din cauza faptului că nu și-au încasat restanțele salariale din ultimele cinci luni.

 • Amenzi, la protestul din Piața Victoriei ( 13 Iulie 2020 )

  Protest în Piața Victoriei! Peste 200 de persoane s-au adunat duminică seara, în fața sediului Guvernului, pentru a-și arăta nemulțumirea față de proiectul de lege care impune reguli stricte privind carantina și izolarea.

 • Demersuri în sprijinul muncitorilor români din Germania ( 20 Mai 2020 )

  Autoritatile de la București fac demersuri pentru aducerea în țară a lucrătorilor români care muncesc în agricultură, în Germania, și care susțin că nu au fost plătiți. Românii au protestat în fața Consulatului țării noastre la Bonn...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2