Date companie
 
 
 
 

Protestatari din mai multe județe, la mitingul USL din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, miting, USL
 

Mii de oameni din mai multe județe ale țării s-au trezit cu noaptea în cap pentru a participa la mitingul initiat de USL în Capitală. Din Bihor, aproximativ două sute de protestatari s-au îndreptat spre București, pentru a-și striga nemulțumirile.

AMBIANȚĂ (cum urca in autocare)

VOX: “-Sa dam jos Guvernul si pe Basescu."

Inainte de plecare, brașovenii au scandat împotriva cabinetului Boc.

AMBIANȚĂ "Luptam, luptam si tara aparam, jos Guvernul, pe ei pe mama lor!"

Spre Capitală au plecat si manifestanți din Arad și Iași.

AMBIANȚĂ (pleaca autocarul)

Si tinerii din Sibiu s-au alăturat mitingului USL.

VOX protestatar: „Încurajez toti tinerii si studentii, care vor o schimbare cu adevarat, sa iasa în strada. Acesta este momentul oportun."

Autocare si masini pline cu demonstranți au plecat dis-de-dimineață spre Capitală si din alte județe ale țării.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 • Protestele de aseară, marcate de violențe și soldate cu amenzi și participanți reținuți ( 30 Martie 2021 )

  Sancțiuni după protestele de aseară, iar măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului rămân în vigoare! În conferința de presă susținută în această dimineață, prefectul Capitalei, Alin Stoica și șefii...

 • Ziua Poliției Române, marcată prin proteste ale sindicaliștilor din M.A.I. ( 25 Martie 2021 )

  Sindicatele polițiștilor și personalului contractual din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au sărbătorit Ziua Poliției Române... în stradă! Sindicaliștii au protestat în Piața Romană, la Universitate, în Piața Victoriei...

 • Reprezentanții partidului AUR au ieșit în stradă ( 31 Ianuarie 2021 )

  Reprezentanții Partidul AUR au organizat un protest în fața Ministerului Sănătății, în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș”! Aceștia sunt extrem de nemulțumiți de sistemul de sănătate.

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2