Date companie
 
 
 
 

Proteste cu mii de oameni în toată țara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : manifestatii, solidaritate
 

Manifestații de amploare în toată țara. Zeci de mii de oameni au ieșit din nou pe străzi, în semn de solidaritate față de victimele incendiului din clubul Colectiv, dar și pentru a protesta față de clasa politică. La Constanța, peste 3.000 de oameni au ieșit în stradă.

AMBINAȚĂ: "Rușine, rușine să vă fie."

VOX: "Hoția din România ne-a făcut să ieșim în stradă."

2.000 de oameni plini de speranță s-au strâns și la Timișoara. Cu pancarte în mâini, aceștia au pornit într-un marș până în fața prefecturii.

AMBIANȚĂ: "Generația care schimbă nația."

La Galați, 1.500 de tineri au strigat în numele Tinei Florea, una din victimele din clubul groazei.

VOX: "Tina nu ar sta în casă, a protestat de fiecare dată când a avut ocazia."

AMBIANȚĂ: "Colectiv, colectiv."

AMBIANȚĂ: "Ne vrem țara înapoi."

Și la Suceava, aproape 1.000 de oameni au mărșăluit pe străzile orașului. Un bărbat a leșinat în stradă și a fost preluat de un echipaj SMURD.

AMBIANȚĂ: "Medici, medici."

Oamenii spun că vor ieși în stradă în fiecare zi, pâna când vor vedea într-adevăr o schimbare în țară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Adrian Enache, mesaj muzical de solidaritate ( 15 Aprilie 2020 )

  Talentatul artist Adrian Enache, coprezentator al spectacolului de televiziune ”Opriti timpul”, alături de Corina Chiriac, le transmite, în registru muzical, un mesaj de solidaritate celor afectați de pandemia de coronavirus.

 • Mesajul pentru români al președintelui Klaus Iohannis ( 20 Martie 2020 )

  Mesaj pentru români, din partea președintelui Klaus Iohannis! În mesajul de interes public prezentat, astăzi, șeful statului îndeamnă la responsabilitate, prevenție și solidaritate.

 • Marș de solidaritate, pentru Cimitirul Valea Uzului ( 9 Iunie 2019 )

  Marș de solidaritate, în cazul cimitirului de la Valea Uzului! Peste 300 de români și maghiari au participat la o adunare de solidaritate interetnică româno-maghiară, sîmbătă după-amiază, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

 • Taxa de solidaritate, inacceptabilă pentru mediul de afaceri ( 20 Octombrie 2017 )

  Taxa de solidaritate stârnește reacții virulente în mediul de afaceri și în cel politic. Președintele Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Florin Jianu, spune că valoarea totală a acestei contribuții...

 • Angajatorii vor plăti o taxă de solidaritate ( 19 Octombrie 2017 )

  După ce a decis să transfere toate contribuțiile sociale în sarcina angajatului, Guvernul instituie o contribuție similară și pentru angajator. De anul viitor, angajatorii vor plăti o taxă de solidaritate de 2% din fondul de salarii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2