Date companie
 
 
 
 

Proteste de solidaritate cu familiie micuților internați în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bebelusi, protest, solidaritate
 

Solidaritate cu familiie micuților internați în Capitală și proteste față de autorități. Zeci de părinți au ieșit în stradă, cu copii în brațe, revoltați de bâlbele instituțiilor statului în cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic.

AMBIANȚĂ: "Demisia!"

VOX: "Eu zic să se ferească guvernanții de furia unei mame. Dacă nu-i sperie niște pensionari care ies în stradă că nu au pensii, că nu au ce mânca și nu-i sperie niște salariați sau cine mai iese în stradă, eu zic să se ferească de furia unei mame."

Revoltați și speriați pentru propriii copii, zeci de părinți au cerut demisia celor care nu știu nici acum de ce se îmbolnavesc și mor bebelușii.

VOX: "Mor copii pe capete, se îmbolnăvesc pe capete. Am o fetiță de un an și 4 luni de o seamă cu fetele care au murit. Ce facem?"

VOX: "Să aflăm și noi de ce să ne ferim. Mi-e teamă să ies cu copilul din casă."

Oamenii vor răspunsuri și vor ca vinovații să plătească. Ei au adus flori, au aprins lumânări și s-au rugat pentru cele trei fetițe care au murit, dar și pentru bebelușii care încă se luptă pentru viața lor în spital.

AMBIANȚĂ micuță

Fetița din imagini este Maria, al treilea copil care s-a stins marți, la spitalul Marie Curie din Capitală. Chiar în acea zi împlinise un an și patru luni. Bunicul ei nu-și dorește decât ca cineva să plătească pentru tragedia prin care trece întreaga familie.

VOX bunic: "O să ne constituim și cu celelalte familii care trec prin aceeași situație într-o asociație, într-o grupare și încercăm să dăm în judecată instituțiile care nu și-au făcut treaba."

Părinții vor să afle ce s-a întâmplat cu micuții și vor ca cineva să își asume răspunderea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 400 de perechi de încălțăminte depuse în față la MAI ( 3 August 2019 )

  Protest inedit inițiat de PNL în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne. Manifestația a început la 11:05, ora la care a sunat pentru prima oară Alexandra Măceșanu la 112 și i s-a spus că va fi salvată, însă nu a fost așa.

 • Federația ”Solidaritatea Sanitară” amenință cu proteste ( 2 Iulie 2019 )

  După actori, și cadrele medicale anunță că vor ieși în stradă! Federația ”Solidaritatea Sanitară”, care reunește majoritatea sindicatelor din domeniul Sănătății, a decis declanșarea unui program de acțiuni de protest, în semn de...

 • Sute de taximetriști s-au strâns în Piața Constituției ( 18 Iunie 2019 )

  O altă zi, un nou protest! Sute de taximetriști s-au strâns în Piața Constituției din București, a protesta din nou. Ei sunt nemulțumiți de proiectul de lege care vizează ridesharing-ul, care, potrivit lor, reprezintă o formă de concurență neloială.

 • Marș de solidaritate, pentru Cimitirul Valea Uzului ( 9 Iunie 2019 )

  Marș de solidaritate, în cazul cimitirului de la Valea Uzului! Peste 300 de români și maghiari au participat la o adunare de solidaritate interetnică româno-maghiară, sîmbătă după-amiază, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

 • Protest în Parcul Circului ( 11 Mai 2019 )

  Protest în Parcul Circului! Peste 200 de oameni au protestat pașnic, sâmbătă, în Parcul Circului din Capitală pentru a atrage atenția asupra stării în care se află lacul din interiorul acestuia și a pericolului la care este expusă flora și fauna din pricina nivelului tot mai scăzut al apei.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2