Date companie
 
 
 
 

Proteste de solidaritate cu familiie micuților internați în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bebelusi, protest, solidaritate
 

Solidaritate cu familiie micuților internați în Capitală și proteste față de autorități. Zeci de părinți au ieșit în stradă, cu copii în brațe, revoltați de bâlbele instituțiilor statului în cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic.

AMBIANȚĂ: "Demisia!"

VOX: "Eu zic să se ferească guvernanții de furia unei mame. Dacă nu-i sperie niște pensionari care ies în stradă că nu au pensii, că nu au ce mânca și nu-i sperie niște salariați sau cine mai iese în stradă, eu zic să se ferească de furia unei mame."

Revoltați și speriați pentru propriii copii, zeci de părinți au cerut demisia celor care nu știu nici acum de ce se îmbolnavesc și mor bebelușii.

VOX: "Mor copii pe capete, se îmbolnăvesc pe capete. Am o fetiță de un an și 4 luni de o seamă cu fetele care au murit. Ce facem?"

VOX: "Să aflăm și noi de ce să ne ferim. Mi-e teamă să ies cu copilul din casă."

Oamenii vor răspunsuri și vor ca vinovații să plătească. Ei au adus flori, au aprins lumânări și s-au rugat pentru cele trei fetițe care au murit, dar și pentru bebelușii care încă se luptă pentru viața lor în spital.

AMBIANȚĂ micuță

Fetița din imagini este Maria, al treilea copil care s-a stins marți, la spitalul Marie Curie din Capitală. Chiar în acea zi împlinise un an și patru luni. Bunicul ei nu-și dorește decât ca cineva să plătească pentru tragedia prin care trece întreaga familie.

VOX bunic: "O să ne constituim și cu celelalte familii care trec prin aceeași situație într-o asociație, într-o grupare și încercăm să dăm în judecată instituțiile care nu și-au făcut treaba."

Părinții vor să afle ce s-a întâmplat cu micuții și vor ca cineva să își asume răspunderea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu" din Dăbuleni ( 17 Februarie 2020 )

  Protest la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu" din Dăbuleni, județul Dolj, unde 9 elevi s-au îmbolnăvit în urma dezinfecției efectuate în școlă! Peste 100 de părinți și elevi au protestat, luni dimineață, în fața școlii.

 • Protest într-o localitate din județul Harghita, din cauza angajării unor muncitori străini ( 30 Ianuarie 2020 )

  Revoltă într-o comună din Harghita, din cauza muncitorilor străini! Angajarea a doi bărbați din Sri Lanka la brutăria din Ditrău a declanșat tensiuni majore în comună. Oamenii se tem că localitatea va fi asaltată de un val...

 • Discuții între Ministrul Justiției și grefierii nemulțumiți ( 21 Decembrie 2019 )

  Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit cu reprezentanții grefierilor, după recentele proteste ale acestora, pe fondul nemulțumirilor legate de propunerea de abrogare a legii pensiilor speciale. Pe agenda discuțiilor...

 • Șoferii de autobuze, nemulțumiți de valoarea primelor de Crăciun ( 20 Decembrie 2019 )

  Zeci de mii de constănțeni au întâmpinat dificultăți, astăzi, în drumul spre școală sau serviciu! Asta după ce, șoferii de autobuze au decis să protesteze și să nu iasă pe trasee, fiind nemulțumiți de mai multe aspecte, printre care și valoarea primei de Crăciun de anul acesta.

 • Protest sindical la CCR ( 4 Decembrie 2019 )

  Un nou protest în Capitală! În fața Curții Constituționale au protestat, astăzi, aproximativ 100 de sindicaliști din Blocul Național Sindical. Aceștia au vrut să atragă atenția la OUG 79/2017, subliniind că peste 1 milion de salariați au fost afectați de transferul contribuțiilor de la angajator la angajat. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2