Date companie
 
 
 
 

Proteste în toată țara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, bucuresti, tara, ordine, violente, huligani, forte
 

Zeci de huligani audiați în cursul nopții, după violențele comise în timpul protestului de aseară din Capitală. Poliția Capitalei a anunțat că circa 80 de persoane au fost duse la audieri ca urmare a incidentelor din Piața Victoriei. Potrivit estimărilor, peste 100.000 de persoane au protestat la sediul Guvernului față de Ordonanța de Urgență a Guvernului privind modificarea codurilor penale. La un moment dat grupuri izolate de persoane a aruncat cu pietre, torțe, petarde și cockteiluri Molotov. Au fost identificate și persoane care aveau asupra lor arme albe. La atacurile huliganilor, forțele de ordine au ripostat cu gaze lacrimogene. O persoană are dosar penal pentru deținere de droguri de mare risc, ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice, iar 78 de persoane pentru ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice. Polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale și un avertisment scris. Un tânăr a fost prins cu mai multe cocktail-uri Molotov, pe care intenționa să le arunce în forțele de ordine. Potrivit ministrului de Interne, Carmen Dan, din verificări a rezultat că 3 persoane sunt membri ai galeriilor de fotbal. La proteste, 8 jandarmi au fost răniți, iar 3 dintre aceștia au fost transportați la spital. De asemenea, patru protestatari au fost răniți și au ajuns la spital. Aproape 100.000 de români au ieșit în stradă și în alte orașe din țară, precum Cluj-Napoca, Timișoara, Suceava, Ploiești, Suceava, Brașov sau Târgu-Jiu. Spre deosebire de București, protestele din țară s-au desfășurat pașnic. Românii au ieșit în stradă și în această seară și spun că nu vor renunță până când ordonanța rușinoasă nu va fi retrasă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Apartament în flăcări, în București ( 6 August 2020 )

  Incendiu puternic în Capitală! Un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de locuințe din zona intersecției dintre bulevardele Mihai Bravu și Basarabia a fost cuprins de flăcări. 

 • Piața Reșiță, închisă din cauza nerespectării măsurilor anticovid ( 29 Iulie 2020 )

  Piața Reșița din București a fost închisă de autorități, din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

 • Amenzi, la protestul din Piața Victoriei ( 13 Iulie 2020 )

  Protest în Piața Victoriei! Peste 200 de persoane s-au adunat duminică seara, în fața sediului Guvernului, pentru a-și arăta nemulțumirea față de proiectul de lege care impune reguli stricte privind carantina și izolarea.

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 • Excursie la fermă, pentru relaxare în aer liber și hrană sănătoasă ( 12 Iulie 2020 )

  Unde își pot petrece timpul liber bucureștenii care nu vor să stea ore întregi în trafic, pe drumul spre mare ori spre munte? În apropierea Capitalei există zone frumoase, amenajate pentru relaxare și distracție, unde...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2