Date companie
 
 
 
 

Proteste și flashmob, pentru apărarea Justiției și împotriva măsurilor fiscale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Decembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : justitie, proteste, masuri, fiscale, flashmob
 

Proteste în București și în alte câteva orașe din țară și din străinătate, inspirate de îndemnul Regelui Mihai, care, în discursul susținut în 2011 în plenul Parlamentului, a spus: "Se cuvine să rezistăm prezentului și să ne pregătim viitorul"! "Hai să fim cu toții în stradă, duminică, pentru a da alarma! Tăcerea noastră e puterea lor, așa că hai să facem gălăgie! Luptăm până la capăt", au menționat organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului. Organizatorii le transmit protestatarilor să vină cu oale, cratițe, capace, polonice și linguri. Înainte de protest, câteva organizații nonguvernamentale au pus la cale un flashmob, în Piața Victoriei, intitulat sugestiv: "România condamnată la tăcere". Este vorba de un mare flashmob prin care participanții pot sustine Justiția în România", au transmis organizatorii pe rețeaua de socializare.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter "Organizatorii flashmob-ului spun că adoptarea Legilor Justiției îi va face pe magistrații din România neputincioși în fața furtului, abuzului și violenței grupurilor infracționale. În semn de protest, oamenii sunt legați la ochi și stau în tăcere o jumătate de oră, pentru a marca trecerea Justiției din Romania în noua eră a neputinței".

În București, oamenii nemulțumiți de atacul Puterii asupra legilor Justiției și de măsurile fiscale aberante s-au adunat în Piața Victoriei, pregătiți pentru marșul pe traseul Piata Romana - Universitate - Piata Unirii - Piata Natiunilor Unite. "Hai în stradă! Te simți revoltat, încrezător că vom reuși sau, din contră, obosit și resemnat? Hai, oricum! Stările trec, faptele rămân și ele sunt singurele care contează. În februarie am oprit Ordonanța de Urgență 13. Asta o să facem și acum." (...) "Scoate-ți din cap odată pentru totdeauna ideea că, degeaba, nu se schimba nimic, deja suntem in dictatură. Fals! Nu este nimic pierdut! Atâta timp cât suntem uniți și hotărâți, aceste propuneri nu vor trece, iar România va rămâne o democrație.", au mai scris organizatorii protestului pe pagina de facebook.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2