Date companie
 
 
 
 

Protestele continuă în toată țara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, politica, tara, victime, clasa, schimbare, daniel, colectiv
 

Zeci de mii de români au ieșit în strradă și în alte orașe din țară! Sătui de nedreptate și de minciună, oamenii ies în stradă pentru a cere primenirea societății românești, schimbarea clasei politice, îndepărtarea corupților și echitate pe toate planurile. La Sibiu, peste o mie de oameni au ieșit în stradă, pentru a comemora victimele din Colectiv, dar și ca să atragă atenția clasei politice.

AMBIANȚĂ "Uniți salvăm toată România"

VOX "Vrem jos tot sistemul, nu doar Guvernul și vrem o țară ca afară. Vrem să fim în siguranță."

Peste 10.000 mii de constănțenii au ieșit pentru a treia oară consecutiv pe străzile orașului de la malul mării. Cei mai mulți dintre ei sunt tineri. Un bărbat orb a venit la protest pentru a cere schimbarea.

VOX "Pentru o Românie mai bună, pentru eliminarea corupției și pentru a ne bucura de toata libertatea."

AMBIANȚĂ "Arată că îți pasă, nu sta în casă."

VOX "Domnilor senatori și deputați și parlamentari și nu știu cum să vă mai spun, întreaga națiune vrea ca toată șleahta asta a voastră să plecați. Faceți-vă voi salariile minime pe economie, ca să avem și noi din ce trăi."

Mii de oameni și-au strigat nemulțumirile în stradă și la Galați. Cu un cap de porc în mână, tinerii au cerut demisia Patriarhului Daniel chiar în fața Arhiepiscopiei.

AMBIANȚĂ "Jos Patriarhul, jos Patriarhul"

La proteste au participat și rudele Tinei, una dintre persoanele decedate în clubul Colectiv.

VOX "Rugăm toți românii să iasă în stradă ca tinerii ăștia să nu fi murit degeaba. Nu aveți idee prin ce trec familiile noastre."

Valul de proteste a cuprins și Slobozia. Peste 100 de tineri au cerut înlocuirea întregului sistem politic din țara noastră.

AMBIANȚĂ "Ale, ale, ale, o dorință sinceră, România liberă!"

Protestele au continuat și la Cluj-Napoca. Peste o mie de oameni au afișat mesaje dure împotriva clasei politice, a liderilor corupți, dar și împotriva Bisericii Ortodoxe Române.

AMBIANȚĂ "Vrem spitale, nu catedrale! Nu faceți politică în biserică! Uniți, salvăm toată România!"

VOX "Am tot lălăit-o, 25-30 de ani de la Revoluție fără să se întâmple nimic..Au venit unii, au venit alții, ne-au mințit cu alte texte, altfel îmbrăcați, alte culori politice, aceeași mizerabili. Nu mai putem."

Câteva sute de persoane au protestat și în centrul Piteștiului.

AMBIANȚĂ "Păcat, păcat, de sângele vărsat! Rușine, rușine, rușine să vă fie!"

Proteste similare sunt anunțate și pentru zilele ce urmează, în toată țara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Excursie la fermă, pentru relaxare în aer liber și hrană sănătoasă ( 12 Iulie 2020 )

  Unde își pot petrece timpul liber bucureștenii care nu vor să stea ore întregi în trafic, pe drumul spre mare ori spre munte? În apropierea Capitalei există zone frumoase, amenajate pentru relaxare și distracție, unde...

 • Viiturile au făcut victime, ploile torențiale și inundațiile continuă ( 23 Iunie 2020 )

  Un bărbat de 56 de ani a fost găsit, în această dimineață, fără suflare, în apa unui pârâu din județul Bihor. Tragedia s-a produs în satul Săliște de Vașcău. Omul, care a fost văzută ultima oară lângă pârâul...

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Tratamentele victimelor de la Colectiv, asigurate de stat ( 4 Februarie 2020 )

  Statul român ar putea plăti tratamentele victimelor incendiului de la Colectiv pe durata întregii vieți a acestora, atât în țară cât și în străinătate. Plenul Senatului a aprobat propunerea legislativă referitoare la acordarea...

 • Mulți români își doresc schimbarea locului de muncă, anul acesta ( 20 Ianuarie 2020 )

  Schimbarea locului de muncă, în topul priorităților pentru cei mai multi români! Potrivit unui raport publicat de platforma Best Jobs, șase din zece angajați spun că schimbarea locului de muncă se află pe lista obiectivelor pentru acest an.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2