Date companie
 
 
 
 

Protestele continuă în toată țara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, politica, tara, victime, clasa, schimbare, daniel, colectiv
 

Zeci de mii de români au ieșit în strradă și în alte orașe din țară! Sătui de nedreptate și de minciună, oamenii ies în stradă pentru a cere primenirea societății românești, schimbarea clasei politice, îndepărtarea corupților și echitate pe toate planurile. La Sibiu, peste o mie de oameni au ieșit în stradă, pentru a comemora victimele din Colectiv, dar și ca să atragă atenția clasei politice.

AMBIANȚĂ "Uniți salvăm toată România"

VOX "Vrem jos tot sistemul, nu doar Guvernul și vrem o țară ca afară. Vrem să fim în siguranță."

Peste 10.000 mii de constănțenii au ieșit pentru a treia oară consecutiv pe străzile orașului de la malul mării. Cei mai mulți dintre ei sunt tineri. Un bărbat orb a venit la protest pentru a cere schimbarea.

VOX "Pentru o Românie mai bună, pentru eliminarea corupției și pentru a ne bucura de toata libertatea."

AMBIANȚĂ "Arată că îți pasă, nu sta în casă."

VOX "Domnilor senatori și deputați și parlamentari și nu știu cum să vă mai spun, întreaga națiune vrea ca toată șleahta asta a voastră să plecați. Faceți-vă voi salariile minime pe economie, ca să avem și noi din ce trăi."

Mii de oameni și-au strigat nemulțumirile în stradă și la Galați. Cu un cap de porc în mână, tinerii au cerut demisia Patriarhului Daniel chiar în fața Arhiepiscopiei.

AMBIANȚĂ "Jos Patriarhul, jos Patriarhul"

La proteste au participat și rudele Tinei, una dintre persoanele decedate în clubul Colectiv.

VOX "Rugăm toți românii să iasă în stradă ca tinerii ăștia să nu fi murit degeaba. Nu aveți idee prin ce trec familiile noastre."

Valul de proteste a cuprins și Slobozia. Peste 100 de tineri au cerut înlocuirea întregului sistem politic din țara noastră.

AMBIANȚĂ "Ale, ale, ale, o dorință sinceră, România liberă!"

Protestele au continuat și la Cluj-Napoca. Peste o mie de oameni au afișat mesaje dure împotriva clasei politice, a liderilor corupți, dar și împotriva Bisericii Ortodoxe Române.

AMBIANȚĂ "Vrem spitale, nu catedrale! Nu faceți politică în biserică! Uniți, salvăm toată România!"

VOX "Am tot lălăit-o, 25-30 de ani de la Revoluție fără să se întâmple nimic..Au venit unii, au venit alții, ne-au mințit cu alte texte, altfel îmbrăcați, alte culori politice, aceeași mizerabili. Nu mai putem."

Câteva sute de persoane au protestat și în centrul Piteștiului.

AMBIANȚĂ "Păcat, păcat, de sângele vărsat! Rușine, rușine, rușine să vă fie!"

Proteste similare sunt anunțate și pentru zilele ce urmează, în toată țara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tratamentele victimelor de la Colectiv, asigurate de stat ( 4 Februarie 2020 )

  Statul român ar putea plăti tratamentele victimelor incendiului de la Colectiv pe durata întregii vieți a acestora, atât în țară cât și în străinătate. Plenul Senatului a aprobat propunerea legislativă referitoare la acordarea...

 • Mulți români își doresc schimbarea locului de muncă, anul acesta ( 20 Ianuarie 2020 )

  Schimbarea locului de muncă, în topul priorităților pentru cei mai multi români! Potrivit unui raport publicat de platforma Best Jobs, șase din zece angajați spun că schimbarea locului de muncă se află pe lista obiectivelor pentru acest an.

 • Colectiv: Pedepse grele pentru patroni și funcționari ( 16 Decembrie 2019 )

  4 ani mai târziu au venit condamnările în cazul Colectiv, în urma căruia 64 de tineri și-au pierdut viața. Sentințe grele pentru patronii clublui dar și pentru administratora firmei de artificii sau pentru pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București care au verificat localul, fără a lua măsurile legale în privința respectării normelor de securitate la incendiu.

 • Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor ( 25 Noiembrie 2019 )

  Este Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor. În fiecare an, pe 25 noiembrie, este marcată în toată lumea prin manifestații și acte de condamnare a diverselor forme de violență îndreptate asupra femeilor.

 • Silvicultorii se pregătesc de protest ( 25 Octombrie 2019 )

  Sindicaliștii din silvicultură ies în stradă, în semn de protest față de agresiunile cărora le-au căzut victime pădurari! Protestul, organizat de Federația Sindicatelor Silva, va avea loc, marți, 29 octombrie între orele 10-14, la...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2