Date companie
 
 
 
 

Protestul poștașilor, la Ministerul Comunicațiilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : disponibilizari, protest, ministerul, postasi, comunicatiilor
 

Peste două mii de poștași, ingrijorati de siguranta slujbelor si nemultumiti de incalcarea unor prevederi din contractul colectiv de munca, au ieșit în stradă, in Piața Constituției. Oamenii au pichetat Ministerul Comunicațiilor, după ce autoritãțile au decis sã restructureze 1.400 de posturi. Chiar dacã directorul instituției a anunțat cã nu va da vreun om afară, salariații spun cã se simt siliți sã plece.

DUMITRU COSTIN, lider B.N.S. "Cea mai mare problemã este minciuna, care este transmisã sistematic. Se ascund în continuare erori de management, lipsã de voințã politicã pentru dezvoltarea acestei companii. Mai mult se continuã minciuna cã nu vor fi disponibilizãri. Cifrele la nivelul companiei aratã altceva."

VOX "-De unde ați venit? -De la Bistrița Nãsãud. -Ce problemã v-a adus? -Nevoile, disponibilizãrile. Rãmânem pe drumuri!"

VOX "-De câți ani lucrați la Poștã? -De 25 de ani. -Cu cât v-a scãzut salariul? -Cu un milion și ceva, plus bonurile."

VOX "Disponibilizãrile și salariile foarte mici. -Ce salariu aveți? -10 milioane, dupã 29 de ani de muncã."

Reprezentanții sindicaliștilor din Poșta Română, în frunte cu liderul BNS, Dumitru Costin, au intrat la discuții cu ministrul Comunicațiilor și Societății informaționale, Valerian Vreme. Posta Romana va continua reorganizarea retelei, prin desfiintarea a 450 de subunitati. In acest an, au fost deja desfiintate 900 de unitati de profil, iar reteaua a ajuns la 6.100 de oficii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2