Date companie
 
 
 
 

Protestul sportivilor, în Piața Unirii din Oradea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piata, protest, oradea, antrenament, sportivi, unirii
 

Zeci de sportivi orădeni au protestat în mod inedit față de restricțiile impuse de autorități. Atleții s-au întâlnit în Piața Unirii din Oradea, unde s-au antrenat în aer liber timp de circa o oră. Tonul a fost dat de luptătorul Alexandru Lungu, care a condus o ședință de pregătire a sportivilor.
Ambianță luptă - maximum 7 secunde

ALEXANDRU LUNGU, luptător M.M.A „Încercăm să avertizăm și autoritățile și pe toată lumea care este dornică, să facă sport. Fără sport, eu zic că nu este sănătate.”

Modelul a fost preluat și de campionul la culturism Bogdan Mateșan care a adus în piațeta centrală o serie de obiecte menite să creeze un circuit integrat. Sportivii spun că se vor antrena în astfel de condiții și în perioada următoare, având în vedere că sălile de forță au fost închise.

BOGDAN MATEȘAN, campion la culturism „Am adus niște accesorii pe care le am acasă și o să încercăm să facem un circuit pentru toată lumea, ca să poată participa indiferent de nivelul la care sunt.” 

Printre sportivi s-au numărat si micii karatiștii de la clubul sportiv UAMT.

RAUL TUDORICĂ, antrenor de karate „- Cum îi simțiți pe copii? - Mult mai slab pregătiți, psihic, cât și fizic. Fizic în primul rând, din cauza faptului că a fost o perioadă care i-a dat peste cap total, dar și psihic pentru că noi facem un sport de performanță. Nivelul lor de concentrare nu mai e acelasși.” 

După încheierea antrenamentelor, în Piața Unirii a avut loc și clasicul protest față de restricțiile impuse de autorități. De această, dată, cu doar circa 100 de participanți, motiv pentru care marșul programat inițial nu a mai avut loc. Orădenii sunt chemați la manifestații publice și în acest weekend, începând cu ora 20. Asta deși, în Oradea, rata de infectare este de peste 4 la mia de locuitorii iar, la acea oră, oamenii trebuie să intre în case.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2