Date companie
 
 
 
 

Protocol de colaborare, între Crin Antonescu, Valeriu Zgonea și Marian Oprișan

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : acord, antonescu, senat, uniunea, camera, deputatilor, judetene, colaborare, protocol, zgonea, oprisan, consiliilor
 

Acord între Antonescu, Zgonea și Oprișan! Uniunea Națională a Consiliilor Județene a încheiat un protocol de colaborare cu Senatul și Camera Deputaților. Inițiativa aparține noului președinte al U.N.C.J.R., Marian Oprișan, care își dorește o colaborare cu șeful Senatului, Crin Antonescu, și cu președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

CRIN ANTONESCU, președintele Senatului "Agreez întru totul și textul și motivația, intențiile unui asemena document de colaborare."

Unii au găsit similitudini între acordul de coabitare dintre premierul Victor Ponta și președintele Traian Băsescu și colaborarea dintre Marian Oprișan, Crin Antonescu și Valeriu Zgonea. Acestea au fost comentate cu umor, de șeful Executivul.

VICTOR PONTA, premierul României "În primul rând, vă mulțumesc de invitație, deși nu sunt parte la cele două acorduri de coabitare, eu le susțin. Vreau să-i avertizez pe domnul Antonescu și pe domnul Zgonea! Eu îl cunosc foarte bine pe domnul Oprișan. S-ar putea să aibă chiar o coabitare mai dificilă decât cea pe care o am eu cu Băsescu! La noi nu a fost unul propriu-zis de coabitare, este un termen francez, a fost vorba de o colaborare instituțională. Azi am glumit foarte mult pe tema coabitării între Oprișan și Crin și Zgonea!"

După semnarea oficială a protocoalelor de colaborare, Crin Antonescu, Valeriu Zgonea, Victor Ponta și Liviu Dragnea au primit, la propunerea lui Oprișan, distincția de "sustinător al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania". Tot în cadrul reuniunii, presedintele UNCJR a precizat ca organizatia pe care o conduce va obtine prin Hotarare de Guvern statutul de utilitate publica.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2