Date companie
 
 
 
 

PSD a început analiza

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Mai 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : psd, analiza
 

Premierul Viorica Dăncilă nu crede că alegerile anticipate sunt o variantă. Declarațiile vin după condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea.

VIORICA DĂNCILĂ, premierul României

"Deciziile le luăm în cadrul forurilor statutare. Nu sunt adepta ca deciziile să fie luate doar de președinte".

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, în schimb, că le va propune colegilor din conducerea partidului declanșarea alegerilor anticipate, acuzând Opoziția că, în realitate, nu vrea să-și asume guvernarea. PSD s-a reunit în ședința Biroului Permanent Național, urmată de întrunirea CEx pentru a analiza rezultatul obținut de formațiune la europarlamentare și calea de urmat după condamnarea lui Liviu Dragnea. Secretarul general PSD Codrin Ștefănescu a taxat dur sentința condamnării liderului PSD.

CODRIN ȘTEFĂNESCU, secretar general, PSD

"Legat de Liviu Dragnea suntem conviși că a fost o decizie politică, a fost o zi foarte grea ieri, cumplită pentru întregul partid. Nu vrea să fiu surprins în perioada următoare că există colegi care se vor delimita de el. M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegi care sunt la ananghie, m-am săturat să văd colegi de-ai noștri care se delimitează de Olguța Vasilescu când are cătușele la mâini, de Gheorghe Nichita când e condamnat, de Radu Mazăre, de Nicușor Constantinescu, de Costică Niță, m-am săturat să văd oameni care se delimitează de camarazi și colegi când sunt la ananghie, cum e cazul lui Ionel Arsenie. Eu vreau să fim solidari șli să mergem mai deprate, pentru că, cu toată această înfrângere, am fost votați de foarte mulți români la care avem o datorie foarte clară".

Acesta a adăugat că este nevoie de un congres al PSD cât mai urgent. Intre timp, liderii PSD au decis ca functia de presedinte executiv a partidului sa fie preluata de Paul Stanescu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2